Kask alacağım bu site güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar;

temiz ekipman .com diye bir siteden kask beğendim. peşin fiyatına havale biraz daha uyguna geliyor. Fakat siteden alışveriş yapan oldu mu güvenilir bir yer mi ?

Teşekkürler.

Motosikleti
Forza 250
Motosiklet brandasından,tripmate navigasyon cihazına kadar pek çok şey aldım,güzel esnaflar tereddüt etmenize gerek yok

Merhaba arkadaşlar;

temiz ekipman .com diye bir siteden kask beğendim. peşin fiyatına havale biraz daha uyguna geliyor. Fakat siteden alışveriş yapan oldu mu güvenilir bir yer mi ?

Teşekkürler.
Ben motosiklet brandası almıştım 2 günde elime ulaşmıştı tabi yoğunluk vs. bu süreç değişiklik gösterebilir ama ben bir sıkıntı yaşamadım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Düzgün esnaflar. Alışverişte sıkıntı olmaz. Eskiden outlet ve ikinci el ürün satıyorlardı. Bir kaç ürün sattım onlara. Bir kaç kerede ıvır zıvır eşyaları bulup almıştım. Kask ve diğer ekipmanlarda sıfırlarda piyasaya göre uygun fiyat verdikleri için raf ömrünü sorun, ya da kontrol edin aldıktan sonra.

MT Thunder 4 SV Parlak bu ürünü aldım ama sıkıntı olmaması için trendyoldan aldım. Ben ilk kez motor kullanacağım 125 arora mojito motor aldım. Kask sizce nasıl? tecrübelerinize göre arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar