kartepe maşukiye gezimiz

tankpad ler olmasa motorlar photoshopla çoğaltılmış gibi duruyor:)

Sapanca dönüşü Kartepe girişinde görmüştüm sizi. Hava durumuna inanıp motorla değil de arabayla gittiğim için epey bi imrenmiştim size :)

motorlar korumalıklar fotolar herşey kalite kokuyo :) gezide süper olmuş elinize sağlık

ne güzel bir gezi olmuş, 29 mayısta yuvacık gezisine de geliyo musunuz acaba? orda görüşebilir motosikletlerinizde çok uyumlu :D

motorlar korumalıklar fotolar herşey kalite kokuyo :) gezide süper olmuş elinize sağlık

teşekürler senlede bi türlü tanışma fırsatı bulamadık dosttum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

ne güzel bir gezi olmuş, 29 mayısta yuvacık gezisine de geliyo musunuz acaba? orda görüşebilir motosikletlerinizde çok uyumlu :D
planda degişiklik olmazsa ordayım inşallah...

güzel gezi olmuş o güzergahı hep kullanırım o taraflara gittiğimde ama maşukiyeye hiç gitmedim inşaallah yakın,paylaşımınız için saolun

güzel gezi olmuş o güzergahı hep kullanırım o taraflara gittiğimde ama maşukiyeye hiç gitmedim inşaallah yakın,paylaşımınız için saolun

abi bu ayın sonu yda haziran başı bolu abant yedigöllere gezi planlıyorum sizinlede bir uzun yolumuz olmasını isterim...

çok güzel bir gezi olmuş fotoğrafların hepsi birbirinden güzel.elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar