Kartepe Gezim

O motosikleti orada gördükçe sahibini merak ederdim. Çok inceledim o motosikleti, hep imrenirdim çünkü son derece temizdi, bak sana nasipmiş. Fazla gezip nazarları üzerine çekme.:)

Kadri abi Kartepede göl varmı varsa burayada geliyorum:queen::queen::queen:
Tekerine sağlık abi:cat: ..Kocaeli senden soruluyo gibi:cherry:

O motosikleti orada gördükçe sahibini merak ederdim. Çok inceledim o motosikleti, hep imrenirdim çünkü son derece temizdi, bak sana nasipmiş. Fazla gezip nazarları üzerine çekme.:)

Sağol İsmail Bana nasipmiş gerçekten MAŞALLAH deyin nazar değmesin.:)

Kadri abi Kartepede göl varmı varsa burayada geliyorum:queen::queen::queen:
Tekerine sağlık abi:cat: ..Kocaeli senden soruluyo gibi:cherry:

Kartepe'de göl yok ama çok güzel manzaralar var Maşukiye tarafından çıktığın zaman Sapanca gölü manzaralı oluyor, Suadiye tarafından çıktığın veya indiğin zamanda deniz manzaralı oluyor süper yani.İstediğin zaman buyur gel özelden mesaj at ben geliyorum abi de yeter..

paylaşım içi teşekkürler :)

resimlerde çok güzel...:cat:

Sağolasın Batuhan ilimiz sanayi kenti olmasının yanı sıra aynı zamanda birçok doğal güzelliği bünyesinde barındırıyor; Yuvacık barajı, Kartepe, Sapanca gölü, Maşukiye, Eşme, Kefken, Kerpe, Cebeci, Sarısu, Seyrek vs. ve bir sürü ufak göletler gezilecek görülecek yerler.

güzel gezi olmuşş... ellerine saglık resimler için....

Sağolun varolun arkadaşlar bayram hediyesi olsun dedim.:)

cok gusel bı gexı olmus...manzara mukemmel....allah kaza bela vermesın...

Sağolasın Faik arkadaşım tabiatla başbaşa olmayı çok seviyorum :)

Son düzenleme:
hocam bende dün aynı yerleri gezdim,gerçi ben yola çıktığımda hava kararmıştı.
maşukiye belediyesinin ordan girip yukarı doğru çıktım tam 10 km tırmandım ama tepeye nekadar kaldığını bilmediğim için geri döndüm,inanılmaz rüzgar vardı cbr 125 le iki kişi o şerit senin bu serit benim gittik valla...
ellerine sağlık resimler güzel..

hocam bende dün aynı yerleri gezdim,gerçi ben yola çıktığımda hava kararmıştı.
maşukiye belediyesinin ordan girip yukarı doğru çıktım tam 10 km tırmandım ama tepeye nekadar kaldığını bilmediğim için geri döndüm,inanılmaz rüzgar vardı cbr 125 le iki kişi o şerit senin bu serit benim gittik valla...
ellerine sağlık resimler güzel..

Demekki siz çıkarken daha kuvvetli rüzgar vardı yoksa iki kişiyle rüzgardan daha az etkilenirsiniz. Benim gezimde yapım halinde olan bir barakanın bazı parçaları yerlere saçılmıştı bir ara bende neredeyse geri dönecektim ama devam ettim ve bu fotoları çektim.:)Birde ben yukarı çıkarken yanımdan 34 plakalı kros motoruyla iki kişi geçti ve korna çaldılar bende öyle yaptım yani bu selamlaşma ömre bedel arkadaşlarım. İleride onları sucuk ekmekçide gördüm mola vermişlerdi tekrar selamlaştık devam ettim..:)

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
sizin bu 2.gezi yazınız.çok keyifle izliyorum.harika manzaralara gaz açıyorsun.paylaştığın için teşekkürler.ama resimlerde motoruna daha az yer verirsen sanırım manzaralardan daha büyük keyif alırız.sevgilerimle.

abi her zaman bekleriz seni bursa MT olarak ağırlamak isteriz hatta baharda olucak gezilerimizde bekleriz :)[/QUOTE]

Davet için çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Tekerine sağlık güzel bir gezi olmuş,işten fırsat bulabilirsek bizde gezecez..:)

sizin bu 2.gezi yazınız.çok keyifle izliyorum.harika manzaralara gaz açıyorsun.paylaştığın için teşekkürler.ama resimlerde motoruna daha az yer verirsen sanırım manzaralardan daha büyük keyif alırız.sevgilerimle.

Çok sağol adanalı Kartepe'de mis gibi çam kokusunu içine çekmek şehrimizin kuşbakışı manzarasını izlemek çok keyifli. Fotolarda motorumun çok çıkması konusuna gelince evet haklısınız..(Bu konuda bizim evdekilerden de çok tepki aldım:pale:) Bunu dikkate alarak başka bir gezi yapıp paylaşım yapabilirsem (nasip-kısmet)bu noktanın düzeldiğini göreceksiniz.:)Benden de Adana'ya sevgiler saygılar...

Tekerine sağlık güzel bir gezi olmuş,işten fırsat bulabilirsek bizde gezecez..:)

Sağolasın tasarslan hafta tatilin yokmu? Gezememek insanı kahreder gerçekten inşallah fırsat bulup sende gezebilirsin..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar