O motosikleti orada gördükçe sahibini merak ederdim. Çok inceledim o motosikleti, hep imrenirdim çünkü son derece temizdi, bak sana nasipmiş. Fazla gezip nazarları üzerine çekme.
O motosikleti orada gördükçe sahibini merak ederdim. Çok inceledim o motosikleti, hep imrenirdim çünkü son derece temizdi, bak sana nasipmiş. Fazla gezip nazarları üzerine çekme.![]()
Kadri abi Kartepede göl varmı varsa burayada geliyorum:queen::queen::queen:
Tekerine sağlık abi:cat: ..Kocaeli senden soruluyo gibi:cherry:
paylaşım içi teşekkürler
resimlerde çok güzel...:cat:
güzel gezi olmuşş... ellerine saglık resimler için....
cok gusel bı gexı olmus...manzara mukemmel....allah kaza bela vermesın...
hocam bende dün aynı yerleri gezdim,gerçi ben yola çıktığımda hava kararmıştı.
maşukiye belediyesinin ordan girip yukarı doğru çıktım tam 10 km tırmandım ama tepeye nekadar kaldığını bilmediğim için geri döndüm,inanılmaz rüzgar vardı cbr 125 le iki kişi o şerit senin bu serit benim gittik valla...
ellerine sağlık resimler güzel..
Mecburen duracağım artık. Çünkü havalar bozacakmışİlkbahara kadar bu fotolarla idare edeceğiz galiba.. Buradan Bursa'ya selamlar yazın bir bakarsın çat kapı oradayım..
abi her zaman bekleriz seni bursa MT olarak ağırlamak isteriz hatta baharda olucak gezilerimizde bekleriz![]()
sizin bu 2.gezi yazınız.çok keyifle izliyorum.harika manzaralara gaz açıyorsun.paylaştığın için teşekkürler.ama resimlerde motoruna daha az yer verirsen sanırım manzaralardan daha büyük keyif alırız.sevgilerimle.
Tekerine sağlık güzel bir gezi olmuş,işten fırsat bulabilirsek bizde gezecez..![]()