kartal sahilde balığa gidiyorum....

Kocaeli İl Temsilcisi
bayaaaa mı ne bayaaa sı be ramazanım :cherry: motosiklet tutkusu olan adamda doğa sevgisi olmazmı ? :) doğa sevgisi olanda balık baraj göl börtü böcek sevgisi olmazmı ? :cherry:

ben doğayı çooookkk severim hele balığı yemesini ve tutmasını daha çok :)

farklı zamanlarda farklı yerlerde kardeşimin konusuna renk olsun :)

o gün işler kesat gitti bitane balık tuttmadım alahtan her gidişimde tavuk vs. bişeyler alırım yanıma o günde sucuğa takıldım :)

adamım valla yakınlarda böyle bir balık macerasına çıkarsanız haberim olsun.... her daim yanınızda olurum...

evet kartal sahil ile dragos arasına balığa gidiyorum... bu sezon açılısını yapacağım.... sizlerde balık tutmaktan hoşlanıyormusunuz.... çoşkun abi (babaçi ) var benim bildiğim.... szilerde balığa gidiyorsanız yada hoşlanıyorsanız birlikte hafta içi veya hafta sonu gidebiliriz.... barajlarada gittiğim oluyor zaman zaman.... 15 -20 dakika sonra çıkıp şöyle bir bakıp geleceğim.... buda eskilerden kalma bir resim geçen seneden...

Uploaded with ImageShack.us

Bizde ailecek balık hastasıyız. Bir organizasyon olursa koşa koşa geliriz :)
Bu sene çok ihmal ettim balıkları.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------

düzce yakınlarında olsan gelirdim :) bizde gidiyoruz :) simdiden rastgele ;)

Bu haftasonu Düzce'deyim. Motosiklet.net gezisine gelemiyorum bu yüzden. Gidelim mi beraber biryerlere balık tutmaya?

ben yuvacık gezisine gideceğim.. ama gezi olmasaydı emin ol gelirdim... başka bir güne kısmet olurssa... nede olsa issiz güçsüz biriyim haziran 21 e kadar...

Ramço, sana perşembe günü buluşalım diye mesaj yazdım galiba okumadın. Cevap verirsen memnun olurum.

F54

evet beyler ömer li falan yapalım yaa taaaa sakaryadan gelirim yani ama haziranın 17 sine kadar süre zarfı içinde

evet beyler ömer li falan yapalım yaa taaaa sakaryadan gelirim yani ama haziranın 17 sine kadar süre zarfı içinde

banada uyar ömerli... cuma akşamı buluşup pazar günü öğlene kadar nasipleniriz... mangal yakar gece ateş yakar muhabbette doruklara ulaşa biliriz...

F54

banada uyar ömerli... cuma akşamı buluşup pazar günü öğlene kadar nasipleniriz... mangal yakar gece ateş yakar muhabbette doruklara ulaşa biliriz...

mesala seçim haftası olur bana uyar yani daha önce bir defa geldim fakat 10 yıl oldu ama böyle bir buluşma olursa ben varım mangal olur alkol olur her türlü uyar fakat ayar ı kaçırmadan herşey bana uyar

mesala seçim haftası olur bana uyar yani daha önce bir defa geldim fakat 10 yıl oldu ama böyle bir buluşma olursa ben varım mangal olur alkol olur her türlü uyar fakat ayar ı kaçırmadan herşey bana uyar

ben varım ama başka isteyenler olacakmı....

F54

ramço bi basket takımı kadar adam toplarsak gidelim yani en az 5 kişi olabilirsek bana uyar yani balık tutmak istemeyen gelsin muhabbet yemek gırgır şamata yaparız iyi olur

ramço bi basket takımı kadar adam toplarsak gidelim yani en az 5 kişi olabilirsek bana uyar yani balık tutmak istemeyen gelsin muhabbet yemek gırgır şamata yaparız iyi olur

o zaman biraz daha bu konuyu güncel tutup kimler gelecek görelim....

F54

ok ramço bekleyelim eger katılım olursa değişiklik olur temiz hava bol muhabbet :cat:

Arkadaşlar bende tatlısu balıkçısıyım elmalı barajında avlanıyorum.Geçen sene çok balık tuttum.Bu senede açılışı yaptım geçenlerde.Müsait zamanlarımda genelde giderim gelmek isteyen olursa sevinirim.

Arkadaşlar bende tatlısu balıkçısıyım elmalı barajında avlanıyorum.Geçen sene çok balık tuttum.Bu senede açılışı yaptım geçenlerde.Müsait zamanlarımda genelde giderim gelmek isteyen olursa sevinirim.

ümraniye elmalı barajına geçen sene 5-4 kez gittim... balık çıkmasına çıkıyor ama çok fazla kokuyor.... sirkeli suda ıslama falan yeterli gelmedi... sizi ömerliye bekleriz.... üstelik kızılkanatta çıkıyor....:):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------

ok ramço bekleyelim eger katılım olursa değişiklik olur temiz hava bol muhabbet :cat:

temiz hava bol muhabbet zaten olmazsa olmaz..... balık bahane muhabbet şahane....

Kocaeli İl Temsilcisi
sakarya istanbul arası tam ortadayım buraya gelin sakaryaya da yakın istanbulada :)

mis gibi hava tertemiz barajlar yemyeşil balık desen ganimet maksat muhabet olsun ramazan sokma bizi istanbul sitresine bilader :p:cat:

bu arada yuvacıkta da balık çıkıyor ne olur ne olmaz sen takımları al yanına sohbet ederken bir yandan da zil seslerini kesersin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar