- Konu Yazar
Ben anlamam bu işten ama muhabbet etmek için gelebilirim. Bir daha ki sefer ne zaman?![]()
bulut baya kişi bu işe ilgili...organize olalım haftaya ayarlarız....
Ben anlamam bu işten ama muhabbet etmek için gelebilirim. Bir daha ki sefer ne zaman?![]()

evet kartal sahil ile dragos arasına balığa gidiyorum... bu sezon açılısını yapacağım.... sizlerde balık tutmaktan hoşlanıyormusunuz.... çoşkun abi (babaçi ) var benim bildiğim.... szilerde balığa gidiyorsanız yada hoşlanıyorsanız birlikte hafta içi veya hafta sonu gidebiliriz.... barajlarada gittiğim oluyor zaman zaman.... 15 -20 dakika sonra çıkıp şöyle bir bakıp geleceğim.... buda eskilerden kalma bir resim geçen seneden...
Uploaded with ImageShack.us
düzce yakınlarında olsan gelirdimbizde gidiyoruz
simdiden rastgele
![]()
ben yuvacık gezisine gideceğim.. ama gezi olmasaydı emin ol gelirdim... başka bir güne kısmet olurssa... nede olsa issiz güçsüz biriyim haziran 21 e kadar...
Ramço, sana perşembe günü buluşalım diye mesaj yazdım galiba okumadın. Cevap verirsen memnun olurum.
evet beyler ömer li falan yapalım yaa taaaa sakaryadan gelirim yani ama haziranın 17 sine kadar süre zarfı içinde
banada uyar ömerli... cuma akşamı buluşup pazar günü öğlene kadar nasipleniriz... mangal yakar gece ateş yakar muhabbette doruklara ulaşa biliriz...
mesala seçim haftası olur bana uyar yani daha önce bir defa geldim fakat 10 yıl oldu ama böyle bir buluşma olursa ben varım mangal olur alkol olur her türlü uyar fakat ayar ı kaçırmadan herşey bana uyar
ramço bi basket takımı kadar adam toplarsak gidelim yani en az 5 kişi olabilirsek bana uyar yani balık tutmak istemeyen gelsin muhabbet yemek gırgır şamata yaparız iyi olur
Arkadaşlar bende tatlısu balıkçısıyım elmalı barajında avlanıyorum.Geçen sene çok balık tuttum.Bu senede açılışı yaptım geçenlerde.Müsait zamanlarımda genelde giderim gelmek isteyen olursa sevinirim.
ok ramço bekleyelim eger katılım olursa değişiklik olur temiz hava bol muhabbet :cat: