Karlı Bolu,da yayla macerası

11 şubat 2007 pazar günü lazer 250 ile yaptığım Bolu,nun alpağut yaylasına karlı yollardan ulaşmak için yaptığım mücadelenin resimleridir sizlerle paylaşmak istedim.
pek fazla kendimi çekemedim farklı birkaç manzara resmini yakalamaya çalıştım

burası yola çıkmadan önce benim garajın önü

1.jpg

ilk dağ yoluna girişim

2.jpg

3.jpg

önceden geçen traktörün yoldaki izleri

4.jpg

yol ilerledik ce yokuslarda kar artıyo ve ilerlemek zorlaşıyor.

5.jpg

orman manzarısı

6.jpg

erenler mevkisindeki yatırların bulundugu bolgede mese agacı (anıt ağacı)

7.jpg

8.jpg

9.jpg

coban cesmesinde kısa bir su içme molası

10.jpg

11.jpg

evet yaylaya ulasmaya cok az kaldı

12.jpg

Bu da başka bi dağ manzarası

13.jpg

karın yuksekliğinden dolayı motorun istem dısı hareketlerde bulunması

14.jpg

artık yolun sonundayız..

15.jpg

bu karsıdan kar yagdıktan sonra sadece bir kişi geçmiş ve onun kanıtı :wiinkk:

16.jpg

nihayet yayla evine ulaştım ve bir gezi daha boylece sona erdi.. Tabi donusude bende saklı :p

17.jpg

tüm arkadaşlarımıza BOLU MT den sevgi ve saygılar... :rendeer:

teşekkürler mersinde bu kadar kar yoktur gelinde sizi bolu da misafir edelim :)

Üstat çok iyi olmuş. Karda iyi gezmişsin. Kar olayı ayrı bir güzel. Paylaşım için teşekkürler.

yolun açık olsun. görüşmek üzere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmus paylaşı için teşekkürler kazasız belasız dönmen sevindirici

teşekkürler arkadaşlar... Adana mt gibi olamasakta elimizden geldigince gezilerimizi yapmaya calısıyoruz...

arka lastiği endura tipi takmıştım anca çıktı ama yinede karla çok mücadele verdim.

teşekkür

baba sagol sayende kar gördük biraz,adanada kar özlemdir.devamını isteriz,mesela sapanca gölü varmış güzel diyorlar.

baba sagol sayende kar gördük biraz,adanada kar özlemdir.devamını isteriz,mesela sapanca gölü varmış güzel diyorlar.

bolu da abat gölü var bir doğa harikasıdır ayrıca gölcükde var ormanın içinde cennet bir köşe oralarıda görmenizi isterim.bizde sizler için oraları görüntüleyeceğiz.

güzel gezi olmus yılmaz abi birlikde daha kapsamlı gezilere bir el atalım yakın zamanda...

hocam karların içinde ne güzel gezi olmuş:) Belki birgün bizde böyle bir gezi yaparız.İstanbuldan çıkabilirsek tabi :(

çok güzel bir gezi olmuş hocam....bak işte motorcular olduğu sürece koskoca tüneli kim kullancak boşuna masraf ettiler.aynı masrafa devletimiz yoldan geçene motor dağıtsaydı daha ii olmazmıydı:queen:

hocam karların içinde ne güzel gezi olmuş:) Belki birgün bizde böyle bir gezi yaparız.İstanbuldan çıkabilirsek tabi :(

her zaman bekleriz arkadaşlar.

çok güzel bir gezi olmuş hocam....bak işte motorcular olduğu sürece koskoca tüneli kim kullancak boşuna masraf ettiler.aynı masrafa devletimiz yoldan geçene motor dağıtsaydı daha ii olmazmıydı:queen:

hocam tünel ayrı bi meselede motorculuk gönül işi

Son düzenleme:
paylasim icin tskkurler Lazer abii, agzimin suyu akti walla , bizim motorda gidermi orda acaba:mrgreen:

wayyy abim be vallla helal olsun sana süper olmuş ahhh istanbulda olmaycaktım seni yanlız bırakırmıydım hiç .zaferle apo tatlı su motorcuları gelmiyolar dimi sana ayak uyduramıyolardır anlıyom seni abi.istanbuldan sevgiler ve saygılarımla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar