Karda Ağasar gezisi ve pikniği

çok keyif aldığınız aşikar :) çok güzel kareler hele o odun ateşinde çay faslı yokmu içim gitti valla ...

emeklerinize sağlık paylaşım için teşekkürler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------

kuryelik yıllarında kardan adam ve kardan motor olduğum günler geldi aklıma.. galiba yaşlanıyorum....

yahu Ramazan sende yaşlanıyorsan biz ölelim o zaman :bounce::queen:

İstanbul'dan böyle bir geziye niyetlenen varsa toparlanıp gidebiliriz.

Yorum yapan herkese teşekkürler. böyle gezileri kesinlikle tavsiye ederim. önleminizi aldıktan sonra çok zevkli oluyor. bu gün bir daha gittik bu güzergaha.yine macera doluydu. birazdan fotoğrafları paylaşacağım burada.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

Bu gün de aynı güzergahı gidip piknik yaptık. Bu sefer kar çok aşağılardan başladı. biraz zorlandık yukarı çıkıncıya kadar. işte bu günden objektife yansıyanlar:

Burda ben kaydım. çıkamadım. geri geri gelip tekrar bastım gaza. ama yine olmadı. Turgay hoca geldi ve ittirerek çıkardık o tepeyi.sonrasında yaklaşık 300 m karın içerisinde gittik 1. vitesle. hertaraf bembeyazdı ve sis vardı aynı zamanda. bu esnada fotoğraf çekemedik çünkü durduğumuz anda tekrar devam edemeyecektik.

Burda yine tıkandık. tekerlekler habire patenaj çekip durdu. düne göre kar çok fazlaydı.

Bu da kaskımın içinden görünüş:cherry:

Kar kristallerine yakından makro çekim yaptık. şahaneydiler.

Son düzenleme:
bu şartlarda böyle bir gezi... ve bizimle paylaşmışsınız.. Vallahi tebrik ederim sizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar