Karda Ağasar gezisi ve pikniği

Yaptığımız gezi ve piknik, geçen sene görev yaptığım Trabzonun Şalpazarı ilçesinin yaylalarında gerçekleşti. Bu piknikle eski günleri yadettik.

ilk hazırlıklar

motorların karnını doyurduk ilk önce

ilk molamız

karşıdaki dağların arkasına gideceğiz

irtifa alıyoruz

Fotoğrafın solundaki Turgay hoca.geçen sene sürekli gezi ve piknik yaptığım yegane arkadaşım

teyzemizi de çekelim dedik. az muhabbet ettik,neşe dolu birisiydi.insan onlarla konuşunca ayrı bir huzur alıyor.hayır dularını aldık,yola devam ettik.

Burası her zaman çayını içtiğimiz Mustafa amcanın kahvesi.sol taraftaki Mustafa amcamız.Burası Şıhkıran köyü. yüksek rakımlı bir yerdir.

Bu amcamız da çinli motoruyla 70000 civarı yol yapmış.muhabbet edip fotoğrafını çekiyoruz.

Karda maceramız başlıyor:)

Kaymayı da ihmal etmiyoruz tabi:cherry:

Ateşimizi güzelce yakıyoruz

Biraz? ilkel metotlarla pişirip yiyoruz idare edin:p

Bu çayımızdan vazgeçemiyoruz. odun ateşinde aliminyum demlikte soğukta çayın tadı bir başka oluyor.

Dönüşte kar bastırıyor:pr: ama çok zevkliydi

:wiinkk:çok güzel kareler mekan ayrıca harika helal olsun valla böyle bi havada cesaret edipte çıkamam

Karda seyrederken çok ciddi tehlikeler var mı? Misal, son karelerdeki gibi.

Karadenizin her yeri güzel, ve doğal. Odun sobasının başındaki sohbetler unutulmaz

:wiinkk:çok güzel kareler mekan ayrıca harika helal olsun valla böyle bi havada cesaret edipte çıkamam

biz cesaret ettik çıktık:cherry: teşekkürler. hiç yapmadığımız bir şey değildi. tecrübe kazandık artık:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

süpersiniz arkadaşlar,:cat:

teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

Karda seyrederken çok ciddi tehlikeler var mı? Misal, son karelerdeki gibi.

yol tamamiyle buzlu değilse sorun yok. taze kar zaten kaymıyor. 1.vites çok rahat gidiliyor. ama zemin biraz buzluysa çok feci kayıyor. düşme tehlikesi var. ama son karelerde o kar yeni yağdığından 2.vitesle çok rahat indik o yolu.
yine de çok dikkatli olmak lazım.
teşekkürler:cat:

vay kardesım helal valla tebrık ederim bı daha söyluyorumda keske sen ızmıtte olaydında kartalkayaya bile çıkardık yaşasın 125 cc kardeslıgı:p

of offf .karda yürümeyi , kaymayı ,kardan adam yapmayı, kar topu oynamayı özledim.6 yıldır Antalya'dayım buralara kar yağmıyor maalesef.neyse.
çok güzel yerler.güzel bir gezi olmuş.fakat bişey dikkatimi çekti turgay hocanın kaskı yokmu?

vay kardesım helal valla tebrık ederim bı daha söyluyorumda keske sen ızmıtte olaydında kartalkayaya bile çıkardık yaşasın 125 cc kardeslıgı:p

teşekkürler. izmitte olsaydım sizinle Kartalkayadan Uludağa bile giderdik:cherry: 125 cc kadeşliğimiz daim olsun:cat:

of offf .karda yürümeyi , kaymayı ,kardan adam yapmayı, kar topu oynamayı özledim.6 yıldır Antalya'dayım buralara kar yağmıyor maalesef.neyse.
çok güzel yerler.güzel bir gezi olmuş.fakat bişey dikkatimi çekti turgay hocanın kaskı yokmu?

teşekkürler. zaten biz de deniz kenarındayız ama kar için yukarılara gidiyoruz. yoksa buralara da kar yağmıyor pek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

Benim gibi bir deli bulayım ben de çıkacağım yakında. :)

valla akıllımıyız delimiyiz biz de anlayamıyoruz. herkesten daha mutlu oluyoruz. temiz hava,macera,hoş sohbet.
siz yine de bi deli bulun:queen: pişman olmazsınız.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------

valla iyi cesaret...
tebrikler...

cesaretle pek ilgili olduğunu düşünmüyoruz aslında. bunun adı olsa olsa macera ruhu hepsi bu... dikkatli olduğun sürece -ki motor kullanıyorsan dikkatli olman kaçınılmaz-gidilemeyecek yer yok. :wiinkk:teşekkürler.

çok güzel gezi niyetlenip gerçekleştirmek asıl zor kısmı siz şanslısınızki yanınıza arkadaş bulabiliyosunuz ben malesef dağlara kar görmeye tek gidiyorum. yaptığınız gezileri ve çektiğiniz kareleri forumda özellikle arıyorum :) gezilerinizi bol karelerle ölümsüzleştirip bizlerle paylaşmanız dileğiyle

Süpersiniz tebrik ederim.

teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

çok güzel gezi niyetlenip gerçekleştirmek asıl zor kısmı siz şanslısınızki yanınıza arkadaş bulabiliyosunuz ben malesef dağlara kar görmeye tek gidiyorum. yaptığınız gezileri ve çektiğiniz kareleri forumda özellikle arıyorum :) gezilerinizi bol karelerle ölümsüzleştirip bizlerle paylaşmanız dileğiyle

evet,arkadaşınızın olmaması kötü bir durum. tek gezi de güzel oluyor ama herşeye rağmen tehlikeli,ıssız yerlere gidiyosun,nolur nolmaz,motor bozulur,kaza yapılır,herşey başına gelebilir.ben tek gezilerimde bunları göze alıp gidiyorum. siz de de maceracı ruh var ki göze alıyosunuz. inşallah yanınıza motoru olan biri bulursunuz da gezinizin tuzu biberi olur.
forumda yok mu sizin oralardan?

kuryelik yıllarında kardan adam ve kardan motor olduğum günler geldi aklıma.. galiba yaşlanıyorum....

güzel bi gezi olmuş benimde bi arkadaşı alıp bi dağ bulup cıkasım geldi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar