karbüratör vakum lastiği hakkında.....

valla konu cok uzunmus... zaten burda hava sıcak...bunaldım daraldım...motorum da yok :pale:
ne yalan söyleyim 1. sayfa da birazcık okudum...

vl800---an125 vakum lastiklerinden anlamam...
ama size şöyle bir öneride bulunayım....
sizin motor vakumlu ise benzin hortumunu karbüratörden sökseniz de benzin gelmez...onu aradan cıkarmak için
benzin deposunu söküp bi kenara koyun...
bir adet huni buluyorsunuz...yada içine benzin koyacagınız küçük bir depo...benzin çıkışı için bir deliği olacak...
altına bır hortum ve hortumun diğer ucunu da karbüratörün benzin giriş yerine takıyorsunuz...
burdaki amaç karbüratöre direk benzin gidecek...
bu şekilde bir kullanın bakalım....gene tekleme hoplama zıplama olursa arızayı vakumda değil de başka yerler de arayın...:cat:

bu arada ustanız kim...
gerçi ankaradaki ustalarla pek işim olmadı...hep kendi işimi kendim hallettim ama...
3-5 tanesini tanırım...

Ferhat durum aslında hoplama zıplama dan öte başlıkta da olduğu gibi benzin sarfiyatı durumuna geldi yani 10 lt 150 km yol yapsam havalardayım sevinçten yani o vakum lastiği bulunacak ve takılcak :) ankarada çok ustayla görüştüm işte usta budur diyeceğin biri varsa isim ve tlf alabilirim :)

Ferhat durum aslında hoplama zıplama dan öte başlıkta da olduğu gibi benzin sarfiyatı durumuna geldi yani 10 lt 150 km yol yapsam havalardayım sevinçten yani o vakum lastiği bulunacak ve takılcak :) ankarada çok ustayla görüştüm işte usta budur diyeceğin biri varsa isim ve tlf alabilirim :)

birde ben diyordum fazla yakıyorum diye :queen:

ben 100kmde 5.5 6 falan yakıyorum ::blusssh:

Ayrıca o dipfrize koyma olayını bende biliyorum geçen yazamadım şimdi yazayım.Ama randuman alınmıyor hacım şehir efsanesi o :mrgreen: sen bulabilirsen ona bi karburatör uydurucan(eğerki diyaframdan kaynaklanıyorsa sorun birde yedek parçası yoksa) yoksa tırmalar durursun benim tahminim.
Fırat yazmışda yazmış yazmışda yazmış(hemi okumamış hemi yazmış) ama neyse allahın kıbrıslısı işte ne olacak :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar