Karayollarinin Ayibi

Belki küçük bir ayrıntı ama yaklaşık bundan 2 yıl önce aynı tabelayı görmüş dikkat etmiştim ve karayolları 5. Bölge yi uyarmıştım ama demekki pek dikkate almamışlar. Demekki böyle bir ilimiz mevcut Türkiye de Gaziatnep diye. İskenderun-Osmaniye-Adana yol ayrımındadır bu levha. Eski yoldan giderseniz Toprakkale yol ayrımında.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen: :queen: :queen:

Antepliler de var halbuki...Hiç dikkat etmediniz mi ya:queen:

Karayollarının işi temiz ve pürüzsüz otoyol yapmaktır. onu bile daha doğru düzgün yapamıyolar. bu ufak bir ayrıntı onun için kimse pek ilgilenmedi demekki. Avrupa birliğine hazırlandığımız şu günlerde Gaziantep düz yollara tümsek yapıyor. Bir yolunuz düşsede güzel Gaziantep'imin yollarını görebilseniz..

Uyardığınız halde hıııım,yazıklar olsun bir tabelasına dahi sahip çıkamayan devlet kadroları vatanına nasıl sahip çıkacak.O tabela kebapçı mehmet efendinin reklam tabelası olsa güler geçer,hafife alabilirdik,bunudamı hafife almalıyız.

Hakikaten ilginç. Nerde bu ilimiz? :mrgreen:

Karayollarını göreve davet ediyoruz. Aksi taktirde Grafiti grubunu tabelayı düzeltmeye teşvik edecem :mrgreen:

Görüşmek üzere.

Bunu şimdi mi görmüşş antepli arkadaşlar :pr: şikayet şarrrrrrrrrrt !

zuhauhauha 2 yildan beri kimse gormemis yaw helal vallah.
Acaba tabelayi yazan arkadasimiz ne dusunuyodu.yada sarhos olmak icin kac sise kopek olduren icti :) :)

Dün aynı yerden geçtim yine aynı tabela aynı şekilde duruyor hayret

huhayt bı daha kı secıme aslında bırı cem uzan ı uyarsa hemen konusur butun tabelalarda yanlıs yazım kalmayacak dıye :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar