karayılan scooter görüşlerinizi bekliyo

my.php
[/URL][/IMG]

çok güzel olmuş arkadaşım.kazasız belasız sürüşler versin Allah.:rendeer:
benimde düşündüğüm bir makina

Bizim ne dediğimizin bir önemi yok, sen severek kullanıyorsan ve mutluysan gerisi boş,kal sağlıcakla...

Evet bu resimlerin sahibiyle konusmak için bayağı uğraşmıştım...
Harbiden yaptığının maddi masrafralarının yanında aşırı emekte harcanmış...
Bendede böyle bir makina var ama nerede bende boyatacak cesaret :D

Evet bu resimlerin sahibiyle konusmak için bayağı uğraşmıştım...
Harbiden yaptığının maddi masrafralarının yanında aşırı emekte harcanmış...
Bendede böyle bir makina var ama nerede bende boyatacak cesaret :D
Paşam emeğe herzaman sonsuz saygım vardır fakat maddi olarak bişey yapmamış be...Tabi bana göre bu..Sadece turuncu boya...Ekzoz bile orjini....Bu kadar büyütme kafanda ... Seni modifiye hevesinden mahrum etmesine olanak verme..
Ucuza da bu işler oluyo..
İstersen bu linkime bi bak...Yanlız tamamını okuman lazım modifiyeden korkmaman ve bilgilenmen için..:cat:
.
.http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/37478-modifiye-ile-yeniden-dogus.html

Paşam emeğe herzaman sonsuz saygım vardır fakat maddi olarak bişey yapmamış be...Tabi bana göre bu..Sadece turuncu boya...Ekzoz bile orjini....Bu kadar büyütme kafanda ... Seni modifiye hevesinden mahrum etmesine olanak verme..
Ucuza da bu işler oluyo..
İstersen bu linkime bi bak...Yanlız tamamını okuman lazım modifiyeden korkmaman ve bilgilenmen için..:cat:
.
.http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/37478-modifiye-ile-yeniden-dogus.html

Haklısın ama işte malum öğrenci imkanları...
Ayrıca arkadaşla ben özelden konuşmuştum motor daha önceden maviymiş.Yani siyah boyada var birde kendi yapmış zımparasını filan sen birde bana yardımı olsana tamam bakıyorum hemen linke :D

bu kara yılanda iyi ama sonradan boya yapıldığı çok belli oluyor bunun aynısından burdavar siyah salcano markalı 150 cc ama bu orjinal kendi boyaı üstüne aynı bununki gibi yapıştırma yapmışlar harbi kara yılan olmuş motor jantları falan siyah süperbişey fotoraf nasıl ekleneceğini bilmediğim için koyamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turuncu ve siyahın uyumu bir kez daha gözler önüne serilmiş :):):p süper süper........

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar muratgergerli rakadaşımaza bişey söylemek istiyorum ben ustura kardeşime zahmetlidir beceremessin aşırı maliyetli gibi kelimeler demedim bilip bilşmeden konuşmayalım lütfen:farao: harcadığım para toplam 150 ytl dir bende biliyorum 1000 ytl harcayıp suyunu çıkarmayı anladın sen onu saygılarımla mrsago:rendeer:

Bence olmamış buna 150 ytl civarı harcamak bende akıllıca değil..
Ayrıca ben olsaydım siyah ve kırmızı yapardım uyumu daha güzel olurdu..

fena olmamıs ama bunun orjınalı olan kırmız daha ıyıydı..ama farklı olmus...gule gule kullan..

Bazı arkadaşlarında dediği gibi senin hoşuna gidiyorsa tamamdır. Hem diğerlerinden renk farkı olmuş.

ben olsam yapmazdım ama olsun güzel olmuşda o turuncu yerine kırmızı kullansaydın daha bi hoş olurdu bence

mrsago (hikmetcim) :cat:.....paşam...babocan....Neyse offline olmuşsun.:pr:.Yeşil :queen:eek:lunca görüşelim.
Cevap hakkımı saklı tutuyorum...:p

yaw bende niyetleniyorum böle değişik şekillerde boyamaya lakin bilmem nasıl olurki..ancak güzel olmuş..tebriklerr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar