KaraŞimŞeğim Gitti :(..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eVet ArKadaşLar KaraŞimŞeğim BideNeM Zatım Gitti SAtıLdı Bayramdan Sonra Vedalaşıyorum DüldülümLe oooOF ooF :(... :salut::salut::salut::salut:

Nuxus 250 Vb. Bu tarzda Temiz İkinci eL bişiyLer GörenLerin Duyanların HaberLerini beqLiorum :(... :salut::salut::pr::pr:

hayırlısı olsun eraycım buluruz sana göre bişeyler sen şindi artçımı olucan len:cherry:

Üzüldüğün şeye bak kardeşim.Daha iyisini almak için satıyorsun sonuçta.Boşver:cat:

kafama göre bi motor olsa bende satacam.üzülme baq yenisini alıyomuşsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
ewt arkadaşlar saoln :) gitti kara kaçan ım :p duyanlara duymayanlara bi 250 Cc ve üstü scooter lazım :D oğlumve gürkan abi ay pardon oğlumveben :) abi artçın olabilirmiyim size çok kanım kaynadıda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
oda sinek gibi kalıyo yau :)

hayırlısı olsun romeo umarım istediğin motosiklete en kısa sürede kavuşursun yoksa karakaçanın yoklugu fena yıkar :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
daha hala üstünde olmama rağmen yoqluğunda nası geçiceğini düşünüorum yau :) artçı olmak nası bi duygu oğlumveben den örencektim seni gördüm sana soriim :p daimii artçıdan öörenmek bi başka olur :p

daha hala üstünde olmama rağmen yoqluğunda nası geçiceğini düşünüorum yau :) artçı olmak nası bi duygu oğlumveben den örencektim seni gördüm sana soriim :p daimii artçıdan öörenmek bi başka olur :p

artcı olmak hem çok rahat hemde ciddi bi cesaret
düşünsene motosikleti kullanana güvenmekten başka çaren yok hiç bişeye müdahale etme şansın yok sorun var mı yokmu bilgin yok
sadece güvenmek zorundasın güvenini yitirdiğin an yada küçücük bi tereddütün hem senin hem motosikleti kullanan arkadaşın hayatına mal olabilir malesef

artcı olmak hem çok rahat hemde ciddi bi cesaret
düşünsene motosikleti kullanana güvenmekten başka çaren yok hiç bişeye müdahale etme şansın yok sorun var mı yokmu bilgin yok
sadece güvenmek zorundasın güvenini yitirdiğin an yada küçücük bi tereddütün hem senin hem motosikleti kullanan arkadaşın hayatına mal olabilir malesef

sen artık bu konuda doktora bile yaparsın :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

sen artık bu konuda doktora bile yaparsın :queen::queen::queen:

sanırım gürkan abi haklı :) doktora yaparsın yaqında :D abi hadi alıştırma yapalım ben motoru bırakiiim otoparka senin motorla qezelm :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar