---kararsizlik---

SELAMLAR HERKESE.. ben önümüzdeki 1ay içerisinde motorumu değiştirip:salut: bi üst sınıfa terfi etmeyi düşünüyorum:queen: bu araştırmalarımda eleye eleye 2 secenek kaldı ve alacagım motor bütçemle dogru orantılı olarak 2. el olacak ve sizce

kanuni-tiger mı?

regal-raptor mu?

ortada kaldım
çünkü 2 üründe çok hoş tek sorun regal raptor a benzeyen bikaç motor daha var ama tiger biraz daha sıra dışı :wiinkk:

yani tiger biraz daha spor gösterilebiliniyo sis farlarıyla arka ve ön sissy barlarıyla regalde de biraz daha klasik yaşıma uyarmı hanngisine karar vermeliyim sizce?????

cevaplarınız bnm ıcın cok onemli oyuzden lutfen bekliyorum...

Son düzenleme:
Önümüzdeki 1 saat içinde de mesajını değiştir istersen. :p Büyük harflerle yazmak hem bağırmak anlamına gelir, hem de okuması zor oluyor :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sence sorduğun bu sorunun bir cevabı var mı? Ya da şöyle söyleyeyim; bu konuda yazılacak cevaplar sana nasıl yol gösterecek?

cevabı yok ama %51e %49 gibi düşünebilirsin.. bu cevaplar öneri şeklinde bana yol göstereblir "ewet bunda şu özellik var ama bunu kullanmanı tavsiye edebilirim" gibi

Forumda iki motor hakkında da çok uzun tartışmalar mevcut, Regal konusunun daha uzun olmasına bakarak Regal'in daha popüler olduğunu söyleyebilirim, ama bu daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar