Karar(sızlık)

arkadaşlar evet sacma bi kararsızlık olayı ama karar veremıorum işte 2.el 10 000 liraya ya shadow c4 alcam ya da f650 gs shadowun bana ağır kaçacagını dusunuyorum cunku 20 yasındayım (8 senelık motor deneyemım var ama:) )
ama shadowun heybetide benı benden alıo shadowu gordukten sonra bmw pek heycanlandırmıo benı ekonomık tasarım kullanıs vs vs bunları degerlendırırsek sızce hangısı daha dogru bır tercıh olur cruiser a da bi duskunlugum yok enduroyada ıkısınede yatkınım ama dusunuorum el atın 0))

İlginç bir kararsızlık söz konusu...
Tamamen farklı tarz da 2 makine... Vereceğin paraya değmesi için kullanım tarzın ve zevkin önemli.. Asfalt ağırlıklı, uzunyol hafta sonu gezileri için ben shadow u,
hertürlü uzunyol ve daha pratik günlük kullanım için bmw yi tercih ederdim... Shadow hakkatten ağar bir seçim olurdu benim için de...

arkadaşlar evet sacma bi kararsızlık olayı ama karar veremıorum işte 2.el 10 000 liraya ya shadow c4 alcam ya da f650 gs shadowun bana ağır kaçacagını dusunuyorum cunku 20 yasındayım (8 senelık motor deneyemım var ama:) )
ama shadowun heybetide benı benden alıo shadowu gordukten sonra bmw pek heycanlandırmıo benı ekonomık tasarım kullanıs vs vs bunları degerlendırırsek sızce hangısı daha dogru bır tercıh olur cruiser a da bi duskunlugum yok enduroyada ıkısınede yatkınım ama dusunuorum el atın 0))

maşallah siteye bak, herkes 10-12 yaşında motor kullanmaya başlamış...
8 senelik tecrübeye en az 1000'lik motor yakışır.:bounce:

Bu motorların seçiminde sana yardımcı olabilmemiz için herşeyden önce motoru nerde ve ne şartlarda kullanacagını bilmemiz lazım.
Motosikleti neden alıyorsun. Onunla nerelere gitmeyi planlıyorsun.

Herşeyden önce bu sorulara cevap bulmak gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar