Karakalem YZF R1 Çizimim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel ..Beğendim....
Çalışmaya devam...
Başka modellerde görelim...
Ama resme imzanı koymayı unutma ;)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
ellerine saglık çok güzel bir çalışma olmuş devamını bekleriz :D

Güzel ..Beğendim....
Çalışmaya devam...
Başka modellerde görelim...
Ama resme imzanı koymayı unutma ;)
iyileştikten sonra başka modeller de gelecek. imzayı da tamamladıktan sonra atacam ;)
ellerine saglık çok güzel bir çalışma olmuş devamını bekleriz :D
teşekkürler. devamı gelecek :)

hocam bunlar bi fotoğrafın kopyası değil mi? bakarak mı kopyalıyorsunuz yoksa karelere bölme usulüyle filan mı?

hocam bunlar bi fotoğrafın kopyası değil mi? bakarak mı kopyalıyorsunuz yoksa karelere bölme usulüyle filan mı?
bu resmi bakarak yaptım. genelde bakarak yapıyorum çizimleri. sadece çok büyük boyutlarda veya çok karmaşık çizimlerde kullanıyorum kareleme tekniğini..

Vay be millette ne yetenek var kıskanmadım diyememm.Maşallah Ellerinize ve Kolunuza sağlık :)

Helal olsun ya her ikinizinkide süper olmuş gerçekten elinize yüreğinize sağlık : )

Harika olmuş Ellerine sağlık.Umarım sağlıgınada en kısa zamanda kavuşursun kardeşim

Harika olmuş Ellerine sağlık.Umarım sağlıgınada en kısa zamanda kavuşursun kardeşim
eywallah birader saolasın. kolum alçıdan çıktı şimdilerde kolu tam açma egzersizi falan yapıyorum. bi de vizelerim yaklaştığından hala elimi süremedim. kısmet olursa aralıkta bitmiş halini sizlerle paylaşacağım =]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar