Karakalem YZF R1 Çizimim...

2 ay önce başlayıp üşengiçliğim yüzünden yaklaşık 1 aydır elimi sürmediğim YZF R1 çizimimi bu sefer de kolumu kırdığım için tamamlayamadım. Kolum iyileştiği gün bitirmeyi düşünüyorum.
Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum...
581343_10151183349432453_349034859_n.jpg

Beğenmemek mümkün mü hocam mükemmel ötesi olmuş gerçekten bitirince :) birine hediye etmek isterseniz ben hazırım xD

detaylarını beğendim, karakalem çizim yapan biri olarak perspektif , yansımalar güzel olmuş kağıt boyutu nedir ?
bende kenan sofuoğlunu çizmiştim , bir daha çizeyim 3. şampiyonluğuna itafen
kenan_sofuoglu_by_mehmetmumtaz-d3dq86p.jpg

teşekkürler arkadaşlar
siparişle yapiyormusunuz ybr 125 ESD modeli :queen:
sipariş alıyorum ama şu anda değil maalesef. malum kolum kırıldı. :(

detaylarını beğendim, karakalem çizim yapan biri olarak perspektif , yansımalar güzel olmuş kağıt boyutu nedir ?
bende kenan sofuoğlunu çizmiştim , bir daha çizeyim 3. şampiyonluğuna itafen
http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2011/101/b/2/kenan_sofuoglu_by_mehmetmumtaz-d3dq86p.jpg
teşekkürler. bunu A4 kağıdına çizdim. çünkü deneme amaçlı çizdiğim bi resimdi. yoksa çalıştığım minimum boyut 25*35 olur genelde.. bu arada senin çizim de çok hoş çok beğendim. eline sağlık..

abi siz insanmısınız yaa siz insansanız biz neyiz harbi yetenek bu işte yetenek sizsinize katılsanız 1. gelirsiniz :)

ben çöpten adamı bile eğri çiziyorum.harbi çok güzel olmuş eline sağlık

Size bir teklifim var.Kendi motosikletinin resmini benim karakalem resimlerim başılığı altına atan arkadaşların arasında en çok beğeni alan motosiklet resmini çizip o arkadaşa gönderecem (hemen olmaz biraz sürebilir). Unutmayın sadece kendi motosikletiniz için geçerlidir.

O başlık nerede atayım resmini :) hatta üstünde ben varken atayım da öyle çizersen ömürlük olur hocam

ucubik bir resim bekliyordum ancak şoke oldum. yetenek sizsiniz yarışmasına girmeniz gerek ikinizinde... ellerinize sağlık, harika çizimler..

vay vay sitemizde ne yetenekler varmış :) elinize sağlık..

Çok güzel olucak belli.

Yalnız yan beyaz stikırlar ve alttaki yamaha yazısı gibi kontrast renkli bölgeler gövde ile daha keskin ayrılabilirmiydi. Çok yumuşak geçiş olmuş sanki.

Yaw bana da bi tane çizip satacak olursa alırım çok güzel
şu aralar zor malum kolumdaki alçının ne zaman çıkacağı belli değil. ama iyileştikten sonra sipariş almaya başlıcam tekrardan. beklerim o zaman.. ;)
Size bir teklifim var.Kendi motosikletinin resmini benim karakalem resimlerim başılığı altına atan arkadaşların arasında en çok beğeni alan motosiklet resmini çizip o arkadaşa gönderecem (hemen olmaz biraz sürebilir). Unutmayın sadece kendi motosikletiniz için geçerlidir.
kardeş çizimlere baktım da sanırsam face te arkadaşız biz senle :D Çağlar isimli biri var mı listende ?
Çok güzel olucak belli.

Yalnız yan beyaz stikırlar ve alttaki yamaha yazısı gibi kontrast renkli bölgeler gövde ile daha keskin ayrılabilirmiydi. Çok yumuşak geçiş olmuş sanki.
teşekkürler yorum için. resim bittikten sonra genel bi rütuş geçiyorum zaten. o zaman bu tür göz tırmalayan ayrıntılardan kurtuluyorum.
ben çöpten adamı bile eğri çiziyorum.harbi çok güzel olmuş eline sağlık
ucubik bir resim bekliyordum ancak şoke oldum. yetenek sizsiniz yarışmasına girmeniz gerek ikinizinde... ellerinize sağlık, harika çizimler..
vay vay sitemizde ne yetenekler varmış elinize sağlık..
hepinize tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar :)

ben sizin bu resmi facebookta gördüm bu sabah. rakip motosiklet forumunun sayfasında yayınlanmıştı. orda da ilk görmemde beğenmiştim ama şu ön lastiğin eksik oluşunun matığı ne acaba diye bayağı bi düşünmüştüm. :) meğer kolun kırıkmış, geçmiş olsun.

bu arada bende atacağım o başlığa resmimi :p

hacı yetenek hakikaten budur ya mükemmel bir şey bu hep heves etmişimdir. tebrik ederim gayet başarılı

ben sizin bu resmi facebookta gördüm bu sabah. rakip motosiklet forumunun sayfasında yayınlanmıştı. orda da ilk görmemde beğenmiştim ama şu ön lastiğin eksik oluşunun matığı ne acaba diye bayağı bi düşünmüştüm. meğer kolun kırıkmış, geçmiş olsun.
evet kardeş maalesef kaza sonucu kırıldı kolum ama yakın zamanda tekrardan sağlığıma kavuşacağım. teşekkürler iyi dileklerin için
hacı yetenek hakikaten budur ya mükemmel bir şey bu hep heves etmişimdir. tebrik ederim gayet başarılı
teşekkürler yorum ve ve beğeni için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar