abi süpersin benide çizsene

Bence sana bi sayfa ayrılmalı yaptığın resimleri paylaşmalısın bizlerle:cat:
aciiilll yardım egsoz düştü gibi konular yerine senin resimlerine bakarız daha iyi :cat:
çok teşekkür ederim, bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum
Helal olsun emegıne saglık:cat:
çok teşekkür ederim
sizin orada çalışmalarını görenler ne diyorlar? ben en uygun muhteşem kelimesini bulabildim de :cat:
çevremdeki arkadaşlarda beğeniyorlar, çok teşekkür ederim
Resimler harika rahmetli babam da aynen böyle çiziyordu.Çok hızlı sadece bakarak çiziyordu daha çok kişileri çiziyordu birebir oluyordu şaşırıyorduk hep sadece hobi amaçlı yaptı sizin gibi,,, ticari olarak nasıl değerlendirilir bilmiyorum..
Bence sizde elinize kalem fırça alıp deneyin genlerden gelmiş olabilir , babamda zamanında bir şeyler karalamış gayet güzel çizimleri var , ticari olarak düşünmüyorum sadece hobi olarak çiziyorum, çok teşekkürler
El emeği çok başka bir şey.
bence hiç bir el emeğinin kıymeti paha biçilmez.
her biri ayrı bir güzel olmuş elinize sağlık:cat:
size katılıyorum, bilgisayar ortamındada çizim yapan çok büyük yetenekler var fakat orada geriye dönmek mümkün, yağlı boyai karakalem, vb çalışmalarda bu hataları kabul etmiyor, çok teşekkür ederim
Gerçekten çok güzel resimler.Elinize sağlık.
çok teşekkür ederim, ilginize
Yapılanları çok beğendim. Tebrik ederim.:cat:
Bu ustalık gerektiren , sanatsal bir işlemdir.
Her ne kadar amatörce yapsan da,
Asıl mesleğinin ne olduğunu bilmediğim için;
Emeğinin karşılığını alabileceğin ve daha fazla
üretken olabileceğin bir yöne kanalize olmanda
yarar görmekteyim..
'' Basın,dergi,gazete,reklam vs.. vb.. gibi.. ''
, end.mes. lisesi elektronik mezunuyum, bilgisayar sektöründe çalıştım , en son olarak mesleğim gardiyanlık yakında muğlada göreve başlıyacağım
daha öncede bahsettiğim gibi , işin para boyutunu düşünmüyorum, hobi olarak çiziyorum bu işten para kazanmayı düşünmüyorum ,çok teşekkürler
değerli yorumlarınızın ardından yeni güne yeni çizimlerle devam edelim , kimsenin aklında pürüz kalmamı için şu belirtmek isterim , tüm çizimlerimin yapım aşamaları mevcut fotoğraflar ile çok fazla resim atarak sıkıcı olmak istemediğim için burada yayınlamıyorum, teşekkürler
honda type-R
bmw e46
çizim aşaması