karakalem resimlerim

El emeği çok başka bir şey.
bence hiç bir el emeğinin kıymeti paha biçilmez.
her biri ayrı bir güzel olmuş elinize sağlık:cat:

Yapılanları çok beğendim. Tebrik ederim.:cat:

Bu ustalık gerektiren , sanatsal bir işlemdir.

Her ne kadar amatörce yapsan da,

Asıl mesleğinin ne olduğunu bilmediğim için;

Emeğinin karşılığını alabileceğin ve daha fazla

üretken olabileceğin bir yöne kanalize olmanda

yarar görmekteyim..

'' Basın,dergi,gazete,reklam vs.. vb.. gibi.. ''

abi süpersin benide çizsene:p Bence sana bi sayfa ayrılmalı yaptığın resimleri paylaşmalısın bizlerle:cat:
aciiilll yardım egsoz düştü gibi konular yerine senin resimlerine bakarız daha iyi :cat:

çok teşekkür ederim, bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum :D

Helal olsun emegıne saglık:cat:

çok teşekkür ederim

sizin orada çalışmalarını görenler ne diyorlar? ben en uygun muhteşem kelimesini bulabildim de :cat:

çevremdeki arkadaşlarda beğeniyorlar, çok teşekkür ederim

Resimler harika rahmetli babam da aynen böyle çiziyordu.Çok hızlı sadece bakarak çiziyordu daha çok kişileri çiziyordu birebir oluyordu şaşırıyorduk hep sadece hobi amaçlı yaptı sizin gibi,,, ticari olarak nasıl değerlendirilir bilmiyorum..

Bence sizde elinize kalem fırça alıp deneyin genlerden gelmiş olabilir , babamda zamanında bir şeyler karalamış gayet güzel çizimleri var , ticari olarak düşünmüyorum sadece hobi olarak çiziyorum, çok teşekkürler

El emeği çok başka bir şey.
bence hiç bir el emeğinin kıymeti paha biçilmez.
her biri ayrı bir güzel olmuş elinize sağlık:cat:

size katılıyorum, bilgisayar ortamındada çizim yapan çok büyük yetenekler var fakat orada geriye dönmek mümkün, yağlı boyai karakalem, vb çalışmalarda bu hataları kabul etmiyor, çok teşekkür ederim

Gerçekten çok güzel resimler.Elinize sağlık.

çok teşekkür ederim, ilginize

Yapılanları çok beğendim. Tebrik ederim.:cat:

Bu ustalık gerektiren , sanatsal bir işlemdir.

Her ne kadar amatörce yapsan da,

Asıl mesleğinin ne olduğunu bilmediğim için;

Emeğinin karşılığını alabileceğin ve daha fazla

üretken olabileceğin bir yöne kanalize olmanda

yarar görmekteyim..

'' Basın,dergi,gazete,reklam vs.. vb.. gibi.. ''

, end.mes. lisesi elektronik mezunuyum, bilgisayar sektöründe çalıştım , en son olarak mesleğim gardiyanlık yakında muğlada göreve başlıyacağım

daha öncede bahsettiğim gibi , işin para boyutunu düşünmüyorum, hobi olarak çiziyorum bu işten para kazanmayı düşünmüyorum ,çok teşekkürler

değerli yorumlarınızın ardından yeni güne yeni çizimlerle devam edelim , kimsenin aklında pürüz kalmamı için şu belirtmek isterim , tüm çizimlerimin yapım aşamaları mevcut fotoğraflar ile çok fazla resim atarak sıkıcı olmak istemediğim için burada yayınlamıyorum, teşekkürler

honda type-R

261oxf9.jpg

28svwnd.jpg

bmw e46

bmw_e46_by_mehmetmumtaz-d3e9gzw.jpg

çizim aşaması
bmw_e46_wip_by_mehmetmumtaz-d3e3k1v.jpg

şu bmw resmini duvarıma asmak isterdim doğrusu :)

gerçekten albenili bir şekilde çiziyorsun amatör olarak yapıyor olabilirsin ama gayet güzeller.

sana tavsiye olarak neden en. tas. bölümünde üniversiteye devam etmeyi düşünmedin ? gerçekten çok başarılı biri olabilirsin yurt dışında çok iyi otomobil bir tasarımcısı olabilirsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerine saglık mehmetmümtaz kardeşim,harika çizimler bunlar,genelde oromobil çizimleri görüyorum sanırım ilgi alanı bu tekrar ellerine sağlık,
kalemini mükemmel kullanıyorsun,naçizane tavsiyem yaptığın meslektan dolayı birsürü konunun membasındasın gardiyansın,bence oradaki acıları,çaresizlikleri,pişmanlıkları da kaleminle kağıda yansıtmayı denemelisin,hiç düşündünmü bunu bilmiyorum,bildiğim başarırsın
emeğine sağlık.

hocam süper :cat: sanat ve sanatçılık böyle birşey işte yetenek doğuştan var olan birşey ve sen çok şanslısın. başarılar :rendeer:

son bmw'yi bobiler'de de gördüm :) başarılarınızın devamını dilerim

ha bide pm atıyorum bakarsanız sevinirim

Tek kelime..."Muhteşem"

çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim

şu bmw resmini duvarıma asmak isterdim doğrusu :)
gerçekten albenili bir şekilde çiziyorsun amatör olarak yapıyor olabilirsin ama gayet güzeller.
sana tavsiye olarak neden en. tas. bölümünde üniversiteye devam etmeyi düşünmedin ? gerçekten çok başarılı biri olabilirsin yurt dışında çok iyi otomobil bir tasarımcısı olabilirsin...

Evet son çizdiğim Bmw de detayları çok fotojenik gösterdi aracı, üniversite olarak bilmiyorum sebebi şu benim çizimlerim realizm yani orjinal bir resmi veya objeyi kağıda aktarmak gibi bir nevi yazıcı gibi düşünebilirsin , fakat tasarım başka bir şey hayal gücü işin içine giriyor biraz müdendislik benim şahsi kanaatim bu , üniversite olayını düşünmedim muğlaya gidince yetkililerle görüşüp ona göre karar vereceğim.çok teşekkür ederim

Ellerine saglık mehmetmümtaz kardeşim,harika çizimler bunlar,genelde oromobil çizimleri görüyorum sanırım ilgi alanı bu tekrar ellerine sağlık,
kalemini mükemmel kullanıyorsun,naçizane tavsiyem yaptığın meslektan dolayı birsürü konunun membasındasın gardiyansın,bence oradaki acıları,çaresizlikleri,pişmanlıkları da kaleminle kağıda yansıtmayı denemelisin,hiç düşündünmü bunu bilmiyorum,bildiğim başarırsın
emeğine sağlık.

iltifatlarınız için çok teşekkür ederim , mesleğe daha başlamadık ama yakında başlıacağım , bahsettiğiniz ruh haliyetlerini kağıda aktarmayı deneyebilirim , teşekkür ederim

hocam süper :cat: sanat ve sanatçılık böyle birşey işte yetenek doğuştan var olan birşey ve sen çok şanslısın. başarılar :rendeer:

Ben kendimi sanatçı olarak görmüyorum ben şu aşamada hobi olarak çalışıyorum sanatçılık mertebesi çok ulvi ve yüksek bir mertebe kendimi layık görmüyorum şu anda , evet şanslıyım geçte olsa böyle çizmeye başladım ve kendimi geliştirme fırsatım oldu, çok teşekkür ederim

gölgelendirme , ışık süper olmuş
eline sağlık

çok teşekkür ederim

şaka gibi :S gerçek resimden daha güzel bunlar:rendeer:

iltifat ediyorsun, beğendiğine sevindim, çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim

son bmw'yi bobiler'de de gördüm :) başarılarınızın devamını dilerim
ha bide pm atıyorum bakarsanız sevinirim

evet oradada bir potansiyel yakaladım :) , istediğin resimleride gönderdim özel mesajdan , teşekkür ederim

bugün çalışmalarımda bahsettiğim 2 yıllık süreçte nerelerden geldiğimi göstermek amacı eski çalışmalarımda paylaşacağım , iyi seyirler

2009 yılından

Chevy_BigFoot_by_mehmetmumtaz.jpg

HONDA_S2K___awe_by_mehmetmumtaz.jpg

dodge_by_mehmetmumtaz.jpg

Lancia_Stratos_by_mehmetmumtaz.jpg

2010 yılından

Corvette_by_mehmetmumtaz.jpg

mitsubishi_EVO_X_by_mehmetmumtaz.png

PORSCHE__EDC_graphic_by_mehmetmumtaz.png

Ford_mustang_Elenor_by_mehmetmumtaz.jpg

Chevy_Camaro_Z28_by_mehmetmumtaz.jpg

Citroen_DS_and_C6_by_mehmetmumtaz.png

Süper Moderatör (BBRR)
Çok iyi .. hatta çok çok iyi ..
hangi belgesel kanalındaydı tam hatırlamıyorum ama proğramın konsepti şölşe idi bir yakınınız proğramı arıyor adamlar sizin cacık arabayı alıyolar . döşemesinden tut müzik sistemine jantına kadar modifiye ediyolar en son süper bir şekilde boyuyorlar ve airbrush atıyorlar. işte bu esnada biri aracın son şeklini çiziyor ve tüm boyama işlemi sırasında bu çizim rehber oluyor..TT custom gibi sipariş çalışan veya kişiye özel üretim yapan firmalara çizimlerini yolayabilirsin ..

Çok iyi .. hatta çok çok iyi ..
hangi belgesel kanalındaydı tam hatırlamıyorum ama proğramın konsepti şölşe idi bir yakınınız proğramı arıyor adamlar sizin cacık arabayı alıyolar . döşemesinden tut müzik sistemine jantına kadar modifiye ediyolar en son süper bir şekilde boyuyorlar ve airbrush atıyorlar. işte bu esnada biri aracın son şeklini çiziyor ve tüm boyama işlemi sırasında bu çizim rehber oluyor..TT custom gibi sipariş çalışan veya kişiye özel üretim yapan firmalara çizimlerini yolayabilirsin ..

Discovery channel programın adı overhaulin çizimi yapan chip foose.

Elinize sağlık çok başarılı :cat:

Discovery channel programın adı overhaulin çizimi yapan chip foose.

Elinize sağlık çok başarılı :cat:

Sadece chip foose yapmiyor, bu isi oncesince mtv de pimp my ride isimli programda da yapiliyordu turkide ilk bu kanal goruldu sonrasinda occ ile motosikletli halini gorduk ozel yapim motosikletler ile
Arasak daha neler cikar belki :queen:

Sadece chip foose yapmiyor, bu isi oncesince mtv de pimp my ride isimli programda da yapiliyordu turkide ilk bu kanal goruldu sonrasinda occ ile motosikletli halini gorduk ozel yapim motosikletler ile
Arasak daha neler cikar belki :queen:

BBRR ın bahsettiği ve en yakın zamanda arabalarla ilgili yapılan program bu :)
Dediğiniz gibi mtv de önceden vardı o yüzden en yakın ihtimal discovery diye düşündüm akılda kalması açısından.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sözün bittiği yerdeyiz..Tek kelimeyle muhteşem.İnanamıyorum
Bence sen dünyada çok az olan bir yeteneksin..

Detaylar mükemmel ötesi..Hayran kaldım..

Resimleri bir başka sayfada büyük olarak yüklesende Bilgisayarımıza indirsek...
Yazıcıdan çıkartıp duvarlarımıza tablo olarak assak..

Nfs

Hoobba resimler dehşet..özel olarak merak ettiğim bir soru var kara kalemle insan resmide çizebiliyormusunuz?portre vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar