Karadeniz Sahilköy çıkartması...

Motosikleti
bmw f650 cs
Yüce kardeş soğuk falan dinlediğin yok güzel gezi olmuş kıskandm

Güzel gezi paylaşım için teşekkürler. Ayrıca müzik harika olmuş :))

Güzel gezi paylaşım için teşekkürler. Ayrıca müzik harika olmuş :))

Allah razı olsun, bi sonrası klibin müziği fenaaa.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

vay be yüce babama bak nelerde yaaparmıs saygılar sana :)

Eyvallahhh, Batuhan kardeşimmm, öpüyorum senii.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

Gezilerin devamını bekleriz :)

Eyvallahhh, Tombo kardeş, devamlı gezi halindeyim, ara sıra koyuyoruz işte, hehehehe...

Kocaeli İl Temsilcisi
Allah razı olsun, bi sonrası klibin müziği fenaaa.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

Eyvallahhh, Batuhan kardeşimmm, öpüyorum senii.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

Eyvallahhh, Tombo kardeş, devamlı gezi halindeyim, ara sıra koyuyoruz işte, hehehehe...

yüce abi bir sonraki klibe jimmy jib lazımmı abi güzel kamerada buluruz oldummu ciddi bişey olsun :cherry::queen:

Son düzenleme:
Eyvallah Şeyh Şamil kardeş bi daha ki beraber olmusun inşallah...

İrfan kardeş fena bi kamera ya, bununla klip değil film yaparız, hehehehe.

Kocaeli İl Temsilcisi
Eyvallah Şeyh Şamil kardeş bi daha ki beraber olmusun inşallah...

İrfan kardeş fena bi kamera ya, bununla klip değil film yaparız, hehehehe.

aynen abim hep beraber çevirelim bi film :cherry: sizde çaktırmadan film çeviriyonuz ama eski kurtlar alcağınız olsun :cherry::p

Allah'ın izniyle kamera siparişi verdim, İrfan kardeş. Video daha keyifli oluyor fotoğraftan. Motosikletli artislerde fenaaa artist.:wiinkk:

Kocaeli İl Temsilcisi
Allah'ın izniyle kamera siparişi verdim, İrfan kardeş. Video daha keyifli oluyor fotoğraftan. Motosikletli artislerde fenaaa artist.:wiinkk:

aynen abi oyuncu çok valla sorma gitsin hemde hepsi gönüllü sıkıntı çekmeyiz oyuncudan yana :cherry::queen: neyse abim ellerinden öperim...:cat::rendeer:

Çok gücel bir gezi olmuş. Sanki filmlerde 50 yıl sonra izlenen videolar vardır. Adam yaşlanır ve yıllar önceki arkadaşını, ağabeyini izler eski projeksiyondan. Aynen öyle güzel tatlı bir video. Yüzümde baştan sona kadar gülümseme ile izledim. Tebrikler.

yüce abi bir sonraki klibe jimmy jib lazımmı abi güzel kamerada buluruz oldummu ciddi bişey olsun :cherry::queen:

[url]http://img263.imageshack.us/img263/2976/jimmyjibcameracranedoll.jpg[/URL]

http://www.youtube.com/watch?v=9qL1w7HDjy4

Mubarek bu ne yaaa, hehehe. Senin kırık değil tam kırık olduğunu anladım..:queen:
Valla tehlikeli bir alet, bununla fena çekimler yapılır. Tebrikler diyorum...:cat:

Whitehair, teşekküler...

Aslında bi MT belgeseli çekmek lazım ya.. :mrgreen: O kadar geniş bi kuruluş olarak, jimmy jib'i, şaryo'su her şeyi bulunur.. Üniversitede sinema televizyon okuyanlar da vardır bu forumda tahminimce.. Profesyonel olarak birşeyler yapılabilir kanaatindeyim ben..

Dipnot: Hevesli bi sinema izleyicisi, kısa filmlere hevesli, filmciliğe hevesli bi liseliyimdir.. :cherry: Gel görkü sinema-televizyon seçmeyeceğim koca 4 sene boşuna MF okumadık.. :cherry:

Ha unutmadan hakikaten çok güzel bi gezi olmuş.. Valla izlerken ağzım sulandı eliyeti aldım geçen hafta havalar bi ısınsın hayırlısıyla -derslerimin el verdiğince :cherry: - güzel bi iki gezi yapmak ve video çekmek istiyorum.. :) 500D fotoğraf makinem var full HD video çekiyor artık nereye sabitleyebilirsem ya da ufak A3300 ile çok kaliteli olmayan ama video özelliği gösteren çekimlerde yapabilirim.. Bakıcaz artık.. :)

Son düzenleme:
Aslında bi MT belgeseli çekmek lazım ya.. :mrgreen: O kadar geniş bi kuruluş olarak, jimmy jib'i, şaryo'su her şeyi bulunur.. Üniversitede sinema televizyon okuyanlar da vardır bu forumda tahminimce.. Profesyonel olarak birşeyler yapılabilir kanaatindeyim ben..

Dipnot: Hevesli bi sinema izleyicisi, kısa filmlere hevesli, filmciliğe hevesli bi liseliyimdir.. :cherry: Gel görkü sinema-televizyon seçmeyeceğim koca 4 sene boşuna MF okumadık.. :cherry:

Ha unutmadan hakikaten çok güzel bi gezi olmuş.. Valla izlerken ağzım sulandı eliyeti aldım geçen hafta havalar bi ısınsın hayırlısıyla -derslerimin el verdiğince :cherry: - güzel bi iki gezi yapmak ve video çekmek istiyorum.. :) 500D fotoğraf makinem var full HD video çekiyor artık nereye sabitleyebilirsem ya da ufak A3300 ile çok kaliteli olmayan ama video özelliği gösteren çekimlerde yapabilirim.. Bakıcaz artık.. :)

Gidonuna güzel bir aparat ayarla biran önce, gerisini çok güzel halledeceğine eminim. Önemli olan istekli olamak, o da sende fazlasıyla var...:cat:

Gidonuna güzel bir aparat ayarla biran önce, gerisini çok güzel halledeceğine eminim. Önemli olan istekli olamak, o da sende fazlasıyla var...:cat:

Gidona Navigasyon aletini bağlamak için düzenek koyucam, yer kalmıycak gibi duruyor :D -adres ve yol bulma özürlüyümdür :cherry: - kaybolmamak için navigasyon gerekli bana.. :D

Bi yer bulacağıma eminim ama bağlamak için teşekkür ederim.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar