[Karabük - MT]

Adana İl Temsilcisi
Karabük MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

::152::Tüm Karabük MT üyelerinin yeni yıllarını kutlar;::152::
Sağlıklı,Mutlu,Kazasız Bol Moto keyifli yıllar dilerim...::cheeeeer

yaw karabuklu safranbolulu eflanılı eskıpazarlı her neerelıyse arkadaşlar öldunuzmu nerelerdesınız nasıl motor sevdalısısınız

marangoni abimiz nasıl buradasınız bır etkınlık bır gezı bılmem bırseyler yapalım öle tek atamerkezin önüne çekmeyle motorlu olmayalım motorcu olalım

Walla kardeşim sende cross var yağmur,çamur,kar demez giderde bizim scooterlar sana yetişemez :p

honda varedoro , suzuki dr 650 , asya 200 cross ,konuni seyhan 250 , yamaha craoynus scooter , siz yeterki gezi yapın ben uygun motorsikletle gelirim

marangoni abim galerim yok sadece gönülden motorcuyum motorlu deilim hadiya bir buluşup bir yerlerde çay içelim tanışalım

Arkadaşlar 7 şubatta bi yerde buluşalım,görüşelim.Pazar günü eğer zaman uygun olmassa lütfen haber verin.
Yer mekan neresi olsun?

Son düzenleme:
canberk kardeşim bunu 7 subat yapalım pazar gunu olsun... ıstersenı bır gezı planlayalım istersenız eskı çarşıda yada başka bir yerde çay içelim.

hafta içi isterseniz safranboluda hastane sokagında özdemir ticaretteyim ben gelirsenizde çay ikram ederim

canberk kardeşim bunu 7 subat yapalım pazar gunu olsun... ıstersenı bır gezı planlayalım istersenız eskı çarşıda yada başka bir yerde çay içelim.

hafta içi isterseniz safranboluda hastane sokagında özdemir ticaretteyim ben gelirsenizde çay ikram ederim

Tabiki arkadaşım haklısın.Çoğunluk ne der? Arkadaşlar bi de yazsa keşke ...
Arkadaşlar 7 ŞUBAT PAZAR günü
Gezi mi ?
yoksa
Safranbolu Eski çarşıda veya başka bir yerde çay içip tanışacağız.?
NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR?

bu karabük ölmüş ya can berk kardeşim ben yarın yangın yolu denemesı yapacagım suzuki dr 650 ile tek başıma ben scooter la gıremem dersen gel sana asya 200 krosu vereyım beraber gidelim

tel : 0506 296 74 96
gelmek ısteyen tum motorcularda gelşebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar