[Karabük - MT]

tamam faruk abi merdiven inmem zaten merdiven inenlerin halini görüyoruz kepaze oluyorlar ata merkezin önünde :) (anladın sen onu) lastıkleri bir degiştireyim tam bir huysuz at olacak

ankaradan xt 660 r aldık cuma günü 2006 model 6500 km süper bir makine arkadaşımıza kazasız binmek nasip etsin :rendeer:

Canberk Kardeşim Hysung Alırsan 250 R Alma Nakedini Al Istersen Safranboluya Gel Nakedinide Race Modelınıde Kullandırayım Farkını Gor Sadece Gösterış Için Bıneceksen R Güzel Ama Yol Tutuş Viraj Kabiliyeti Ve Ataklık Bakımından Naket Daha Iyi

karabüklülere ufak bir görüntü gerisi enduroclub de

Son düzenleme:
ya faruk abi gece kastamonu grubu benı beklemekten sıkılınca ortalık karıstı bulamadım kendılerını sonra onlara ınat gezdık işte çamuru bol bolll

karabükMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Canberk Kardeşim Hysung Alırsan 250 R Alma Nakedini Al Istersen Safranboluya Gel Nakedinide Race Modelınıde Kullandırayım Farkını Gor Sadece Gösterış Için Bıneceksen R Güzel Ama Yol Tutuş Viraj Kabiliyeti Ve Ataklık Bakımından Naket Daha Iyi

Sende haklısın abi ama motor dediğin güç olsun görüntü olsun konuşturmalı kendini naked biraz bana gitmeyebilir..Kabiliyet anlamında sonuna kadar haklısın ama işte ne biliyim çoğu arkadaşlar gibi bende Race hastasıyım ne varsa bu Race'de :)

Tüm hemşerilerimin bayramının en içten dileklerimle kutluyorum.Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.:rendeer:

hepinizden allah razı olsun moosıklet sever kardeslerm bızde sızlerın bayramınızı kutlar bır gun gelınde bır mangal yapalım derım

Bu Pazar Yani 21,12,08 Tarihinde Safranboludan Bartına Orman Yolundan Gezi Duzenlenmıstır Gelmek Isteyen Arakadaşlar Irtibata Gecsinler
05062977496
Celil özdemir

Izmirden Oraya Gelebilsem Okul Olmasa Yeni Motorumla Sizlere Katılmayı çok Isterdim....=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar