Selam karabüklüler beni zaten çoğunuz tanıyosunuz adım emir daha önce mondialdeydim şu an asya da çalışıyorum bakıorum da herrkez gezmek istiyo hadi o zaman gezelim 06 temmuz pazar saat 08:20 de terminalin karşısında şelale cafe önünde toplanıyoruz bartın tarafında sahilleri gezcez tahmini olarak 15-20 motor geliyo organizatörünüz benim gelmek isteyen 05458426388 nolu
telden bana ulaşabilirler.Güzel bi gezi olcağından emin olabilirsiniz.Yolda kalmaktan korkmayın ustanız burdaaa!!!:bounce:
hadi bakalım forumları inceleyen kaç tane motorcu varmış_??
daha önce de birçok gezi düzenledik ama ben başka forumlara takılıyodum ekip hazır millet baqın fotolar burada daha önceki gezilerden yorumlarınızı bekliyorumm...
[email protected] spacesime baqın!!!
millet 06 temmuz pazar saat 08:20 de terminal karşısında şelale cafe önünde toplanıyoruz sahilleri gezcezz deli eğlence ve full kapışma olcak bu yollar bizim bakalım nasıl basılıyomuş xD GELMEK İSTEYEN 05458426388 NOLU TELDEN bana ulaşabilir hafta içi saat 2 den sonra karabük asya motor sevisindeimm zaten çoğunuz beni tanırsınız daha önce de Karabük Mondialde çalışmıştım.:bounce: