[Karabük - MT]

24 Mayıs Pazar Günü Konvoy Yapıyoruz...

Değerli Karabük MT Üyeleri;
Artık yaz mesviminin de gelmesiyle motorlara binmeye başladık ve bir şekilde daha toplanamadık..Eğer musait olursanız ve hava şartları el verirse
24 MAYIS PAZAR GÜNÜ
SAAT; 15.00 Da Karabük Terminal Önünde toplanalım...
15.30 gibi tahminim hareket edilir...

Organizasyonla ilgili bana ulaşabilirsiniz;
Canberk;:wiinkk:
0544-581-91-29
0554-946-66-99

Son düzenleme:
canberk hafta içi kim gelcek hafta sonu pazar falan yapta doru düzgün...bu arada geçmiş olsun dilekleri için telekkürler...şu formu canlı tutun biraz.... eklemek isteyen arkadaşlar [email protected] celill bey bu arada kaza yapcağın belliydi falan...istanbula dogru otobanlarda uçtugunu hatırlatma buralarda... :queen: biz yatarken sen gittin sağ sola öyle çıkar acısı...Motorda bitti dün marşa bastım yağını falanda değiştirdim bi tane temiz sağ bacak çıkma bulamadım .... :pr: neyse görüşmek üzere..herkese yazsın şuraya dellendirmeyin..karabükte birbirinize sahip çıkınn.

değerli karabük mt üyeleri;
artık yaz mesviminin de gelmesiyle motorlara binmeye başladık ve bir şekilde daha toplanamadık..eğer musait olursanız ve hava şartları el verirse
24 mayıs pazar günü
saat;15.00 da karabük terminal önünde toplanalım...

canberk;:wiinkk:
0544-581-91-29
0554-946-66-99

kardeşim zaten haftasonu
:p :)

Ben baktığımda başka bi tarih yazıyodu tamam bacağı kırdıkta kafayı kırmadık yanii....:pr: :cherry::cherry: arkadaş şu forma nie kimse yazmıyooo...millet o kadar toplanalım gezelim dio..demek gezi yapıoz desek kimse gelmicek...:queen:

Arkadaşlar Temmuz sonu sizin oralardan geçeceğim tanışsak yanınıza uğrarım.. :rendeer:

KORKUT 250 > Gel kardeşim gelince sen mutlaka bizlere burdan haber ver...Ben Berkcan bu Arada...

SEYTANS > Yaa olum walla varya sinir oluyorum sanki karabükte-safranbolu da hiç motorcu yok biri de girip tamam ben geliyorum desin..Walla sen de gördklerine söylee ne diyeyim malum bizde birlik beraberlik olmadığı için takan da yok!

Son düzenleme:
:D:D:D ben bu karabük motorcuları için çoook çabaladım hepsinide tanırım ama hepsi çalışan kişiler ve geziye ayıradcak ekonomik durumları pek bulunmadığından sizin birlik beraberlik umutlarınız ancak ileriki nesillere kaldı =) berkcan c.tesi oradayım geçende geldim sordum seni ses soluk vermedin olm yaa...

Wayy kardeşim benim gell gell pazarda beraberiz yanlız bırakma beni..O günlerde çalışmam vardı.Benim çalışmam bitti size geldim tamda o sabah sen yola çıkmışssın neyse kardeşim o gün bekliyeceğim seni..

KORKUT 250 > Gel kardeşim gelince sen mutlaka bizlere burdan haber ver...Ben Berkcan bu Arada...

SEYTANS > Yaa olum walla varya sinir oluyorum sanki karabükte-safranbolu da hiç motorcu yok biri de girip tamam ben geliyorum desin..Walla sen de gördklerine söylee ne diyeyim malum bizde birlik beraberlik olmadığı için takan da yok!

Tamamdır Berkcan Benim cep Profilimde var sende pm atarsan konuşur muhakkak uğrarım..Tanışmış oluruz böylece ..:rendeer:Yeni fazerimla gideceğim bu sene Kastamonuya..:cat:

selam arkadaşlar, karabüklü dostlar motosiklet ehliyetli acil bi tanıdık lazım varsa yardımcı olabilecek söylermisiniz 0536 305 74 00 a bi çağrı atarsa o arkadaş arayacaktır kendisini, şimdiden sağolun.

Hayırdır problemmi var ???:cyclopsan

trafikle sorun çıktı sanırım tam ayrıntısını bende bilmiyom arkadaşım tanıdık varmı diye bi sordu bende siteye yazdım yardım eden çıkar diye.ayrıntısı 1-2 gün içinde öğreniriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

selam arkadaşlar, karabüklü dostlar motosiklet ehliyetli acil bi tanıdık lazım varsa yardımcı olabilecek söylermisiniz 0536 305 74 00 a bi çağrı atarsa o arkadaş arayacaktır kendisini, şimdiden sağolun.

değerli karabük mt üyeleri;
artık yaz mesviminin de gelmesiyle motorlara binmeye başladık ve bir şekilde daha toplanamadık..eğer musait olursanız ve hava şartları el verirse
24 mayıs pazar günü
saat; 15.00 da karabük terminal önünde toplanalım...

canberk;:wiinkk:
0544-581-91-29
0554-946-66-99

arkadaşlar kaç defa güncellendi,sonra duymadım diye çıkan olursa kendi bilir...
Gelen gelir gelmeyen kendi bilir...
Pazar günü 15.00'da görüşmek üzere...

Bütün Karabük MT ye selamlar.1 ağustostan 1 Eylül'e kadar Beşbinevlerdeyim Beşbinevlerde olan arkadaşlarımız varsa buluşabiliriz.Ehliyet şuan yok merkez ve safranboluya çıkamıyorum :)

Arkadaşlar Günaydın 1 ağustosta Karabükten geçeceğim ve merkezde bir kaç saat duracağım haberleşirsek tanışmak isterim.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar