"kara doğru" gezimiz

Bu gün ev arkadaşım Ali hoca ile biraz macera yaşayalım dedik ve Ardeşene bağlı Işıklı beldesinin bir tepesine çıkmaya karar verdik. daha önceki gezilerimde çıktığım bir yerdi. bu sefer karda çıktık. iyi seyirler

Hey maşallah ne güzel yerler var karadenizde inşallah bizede nasip olur.

Paylaşım için sağolun :mrgreen:

Bu tür paylaşımlar gördükçe cross alasım geliyor. :) Güzel gezi olmus. Kayıp düşmediniz inşallah.

Askerlik bitti gezilere devam :mrgreen:
Paylaşım için teşekkürler hocam...

sağolun. yok düşmedik Allaha şükür. ama karda saplanıp kalıyoduk az daha, bir de kar tipi fırtına başladı yukarılarda, zor kaçtık valla:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş senin gezilerini beğeniyle takip ediyorum. Altındaki Çinli ile en kral Japonların yapamadığını yapıp her fırsatta atak yapıyorsun ya önemli olan budur bence. Ramzey ilgimi çekmiyor ama senin performansınla bu motosiklet dikkatimi çekmiyor değil hani:)

paylaşım için teşekkür ederim inş.bizede nasip olur
sağlıcakla kalın

teşekkürler,
anamur.spor, sağolun. valla bu motorun beni çıkarmadığı yer yok. iki kişi bile çok rahat yokuş mokuş kum çakıl dinlemiyor. ama biraz işkence oluyor sanki:) bu zaman kadar beni üzmedi. ara sıra masraf oluyor ufak tefek,o da normal bana göre.

Güzel gezi olmuş tebrikler ! fotoğraf çekiminde ışığa biraz daha dikkat etseniz daha güzel olur diye düşünüyorum her şey gönlünüzce olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar