Kar da bws ile:)

grnt020z.jpg

grnt023q.jpg

grnt024gm.jpg

grnt025rz.jpg

grnt026g.jpg

grnt027w.jpg

grnt028tl.jpg

grnt031g.jpg

grnt032s.jpg

grnt037f.jpg

yaklaşık 2 saat önce çektim bu fotoğrafları ama çok güzel sardı keşke xt olsaydı ama eski dostum bws de kar çamur yağmur dinlemez BWSler affetmez:D güzel kafiye oldu öğlene doğruda vidyoları atacağım çok uyukum geldi...:):bounce::wiinkk: bu arada FOTOĞRAFLAR KARABÜKE AİT İZMİRDE DEİL=) KASK NEDEN YOK DİYE SORACAK OLURSANIZ AKŞAM ZATEN DEDİM FOTOĞRAF ÇEKERKEN KASKA GEREK YOK ŞİMDİLİK DİYE BELLİ ETMEDİM ANCAK KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KASKSIZ MOTORSİKLET KULLANMAM KASK OLACAK (Kaza-Anında-Seni-Korur)

kask konusunda bilinçli olman sevindirici!!!!

epeyce eğlenmişe benziyorsun,yakışır...:bounce:

Güzel kareler..
Epey eğlendiğin belli..

Kask konusunda ise tebrikler :cat:

Teşekkürler :) eğlenmekte lafmıı 1 senedir motora binmekten ilk defa bu kadar çok zevk aldım=) o karda motorun üstünde 8 çizerek ilerlerken kaç tane köpek kovaladı bir bilseniz ama yinede çok eğlenceliydi

yok böyle güzellik...kar ve motosiklet...kaydıra kaydıra yardıra yardıra gezin...

yaklaşık 2 saat önce çektim bu fotoğrafları ama çok güzel sardı keşke xt olsaydı ama eski dostum bws de kar çamur yağmur dinlemez BWSler affetmez:D güzel kafiye oldu öğlene doğruda vidyoları atacağım çok uyukum geldi...:):bounce::wiinkk: bu arada FOTOĞRAFLAR KARABÜKE AİT İZMİRDE DEİL=) KASK NEDEN YOK DİYE SORACAK OLURSANIZ AKŞAM ZATEN DEDİM FOTOĞRAF ÇEKERKEN KASKA GEREK YOK ŞİMDİLİK DİYE BELLİ ETMEDİM ANCAK KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KASKSIZ MOTORSİKLET KULLANMAM KASK OLACAK (Kaza-Anında-Seni-Korur)

İzmir'den sevgiler :cat:

çok güzel görüntüler, scooter tarzı motorla karda ilerlemek çok zordur

teşekkürler bws ile karda çok iyi oluyor scooterların karda ilerlemesi zor ama ben bws yi scooter sınıfına sokmuyorum:D lastik tabanı geniş ve dişli olduğu için kardada tutunuyor de kazıya kazıya gidiyor zorlanmıyor =):)

Kar yağmışken iyi değerlendirmişsin tebrikler.:)

Bu arada fotoğrafları 640*480 yüklesen daha iyi olurdu.:cat:

Zaten karda scoter olarak en iyi neticeyi bws verir.Scoterlerin arazi aracıdır:)

:) eyvallah abi bu arada geldiğimde rx125 i az test edebilirmiyim? bu aralar bayağı aklımda:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar