KAPUZBASİ -Dünyanın 3. enbuyuk selalesi- ADANA 14Mayıs

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benım heryerım agrıor vede bana kımse helal olsun demıeck mı ben o yolları yaamaha fazerle tamamladım

fazer600' Alıntı:
benım heryerım agrıor vede bana kımse helal olsun demıeck mı ben o yolları yaamaha fazerle tamamladım

efendim gunaydınlar,

yapılan oylamalar sonucu "üstün dayanıklılık ödülünü"

parkuru tamamlayabildigi icin sn.Mustafa FZ6-Fazer ciftine veriyoruz.

im0005804oi.jpg

tebrikler

asfalt, toprak ve motor ağğğğladı beee

Arkadaşlar gezi güzel olmuş olmasınanada, yalnız bir eksiğiniz var oda ben. Benide alsaydınız yanınıza ne kaybolma yaşardınız nede tekrar geri dönerken anyı yolu kulanmak zorunda kalırdınız. şimdilik hoşçakalın geziniz bol olsun.

arkadaslar buyrun bunlarda Altan'ın makinadan cekilen fotolar.

yol boyunce sayisiz tepeler, vadiler gorduk. herbiri birbirinden guzeldi.

img17884xm.jpg

img17990ot.jpg

selaleye geldigimizde kayaların icinden fıskıran sular insanı hayretler icerisinde bırakıyor.

img18399db.jpg

img18448sb.jpg

suyun debisine dikkat edin

img18479xa.jpg

img18480um.jpg

img18514hz.jpg

herkes bir fotograf cekme derdinde

img18540hs.jpg

yemyesil tepeler yolları susluyordu

img18564qi.jpg

gun batımı yaklasırken daglara golge dusmeye baslıyor

img19008yo.jpg

agacların altınde karsı tepede bir yol.

img19031bc.jpg

devam edecek

buyruuuuuuunnnnnnnnn

arazi parkurunda ilerlerken bir ara arazi yolundan cıkıp dere gecisi denemesi yapmıstık,

GS'de ben; Husaberg'de Basar'i gorebilirsiniz

10077466wj.jpg

10077474bk.jpg

bide Mesut'un selale fotolarında ki sanatsal yaklasımı

10077621zd.jpg

10077679rg.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar çok teşekkürler gerçekten sayenizde görmediğimiz yerleri görüyoruz,
ellerinize,ayaklarınıza ve motorlarınıza sağlık.
mt.izmir den sevgiler.

hepinize yapıcı yorumlarınızdan dolayi tesekkur ederim. gelecekte de bu yaklasımın devam etmesini dilerim...

bu arada az once yatmaya hazirlanırken aklıma komik bir olay geldi

hatırlıyormusunuz traktorleri gectikten sonra ki yol ayrimlarından birine geldigimizde "kapuzbası selalesi" yazan tabela yerdeydi.

aramıza ramzey200'ü ile katilan Mustafa dediki

"su sesi bu taraftan geliyor, o yuzden bu tarafa gidelim. selale yakınlarda sesini duyabiliyorum !!!"

biz Mustafa'yı dinledik ve o tarafa gittik.

Mustafa dogru soylemisti, selale o taraftaydi.
fakat bir sorun vardı. sesini duymasının mumkun olmayacagı kadar uzaktaydi. :queen: :queen: :queen:

tahmin ediyorum susuzluk ve aclıktan mustafa her sesi selale sesine benzetmeye baslamıstı. iste bukadar yorucu bir geziydi. :p

herseye ragmen dogru yolu gosterdigi icin tesekkuru kendisine bir borc bilirim
(aksi taktirde kim bilir nerden cikardik)

ya ekip olarak sizi kutluyorum ve mustiyi de, güzel yerler yollar sizin için manzara bizim için gerçekten nefis yerler yüreğinize ve tekerinize sağlık:rendeer:

Süper bi gezi oLmus.Bizim motorLar oraya biraz zor! girer o yüzden burdan bakmakLa yetinecegiz :pale:

JaNTi' Alıntı:
Süper bi gezi oLmus.Bizim motorLar oraya biraz zor! girer o yüzden burdan bakmakLa yetinecegiz :pale:

saol, tesekkur ederim. selale gercekten de gormeye degerdi.

oraya gitmek icin 2 yol var. biri bizim gittigimiz kestirme (!) yol,

digeri ise Adana-Pozantı-Camardı-Yahyalı-Kapuzbası yolu. eger bu yolu kullanırsanız chopper, supersport her turlu motorla gidebilirsiniz. burası asfalt :cat:

arzu edenler olursa yolu daha detayli tarif edebilirim

Pozantı sonrası bu haritada gozukmekte

hatira26bj.jpg

sizlere yoliçin üçüncü bir yol alternatifi kozan mansurlu yolundan gidebilirsiniz aladağ üzerinde giden yola göre daha iyibir yol fakat aladağ yolundan 35 km daha uzun geziniz bol olsun dileğiyle hoşca kalın.

Super gezi olmus . Bizim Dikilideki selale bunun yavrusu herhalde :mrgreen:

geziniz çok güzel olmuş motorlarınıza sağlık..ama bir hafta sonraki dağılcak gezisi tam anlamıyla muhteşem olmuş izleyin kararınızı siz verin..iyi geziler

ADANA'DA önümüzdeki pazar (28 MAYIS'TA) Zorkun Yaylası'na gezi var . Parkur tüm motor tiplerine uygun . Rekor düzeyde katılım bekleniyor . Buluşma yerimiz : Saat 9:30 da Süleyman Demirel Bulvarında Çukurova Motor Sporları Kulübünün önü . Adanadaki ve çevre illerdeki tüm arkadaşları bekleriz .
Bilgi ve ulaşım için beni arayabilirsiniz:0 532 607 81 76

Öncelikle bu zorlu yolu büyük bir özveri ve sabırla katedip o doğa hariklarına ulaştığınız için sizleri kutluyorum arkadaşlar..

İşin soru kısmına gelince ; biz Antakya da üniversite öğrencisi dört arkadaşız.. ve bu yolu Adana üzeri en kestirme yoldan otomobil vasıtasıyla gitmek istiyoruz.. otobüs ve minibülslerle nereye kadar uşalşırız gittiğiniz güzergah kilometresine yakın bir şekilde.. ve hatlı otobüs ve minibülserin kalmadığı yerde otostop imkanı var mı ? orda kalmayı düşünmediğimizden en kısa şekilde bu yöntemle nasıl gidip gelebiliriz.. konuyu açan arkadaş başta olmak üzeri bilgilerini bekliyoruz arkadaşlar...

şimdiden teşekkürler :)

Öncelikle bu zorlu yolu büyük bir özveri ve sabırla katedip o doğa hariklarına ulaştığınız için sizleri kutluyorum arkadaşlar..

İşin soru kısmına gelince ; biz Antakya da üniversite öğrencisi dört arkadaşız.. ve bu yolu Adana üzeri en kestirme yoldan otomobil vasıtasıyla gitmek istiyoruz.. otobüs ve minibülslerle nereye kadar uşalşırız gittiğiniz güzergah kilometresine yakın bir şekilde.. ve hatlı otobüs ve minibülserin kalmadığı yerde otostop imkanı var mı ? orda kalmayı düşünmediğimizden en kısa şekilde bu yöntemle nasıl gidip gelebiliriz.. konuyu açan arkadaş başta olmak üzeri bilgilerini bekliyoruz arkadaşlar...

şimdiden teşekkürler :)

Horttttlatmışın konuyu:farao:

asm

Paylaşım için teşekkürler.

Kapuzbaşı'na Kayseri tarafından gidiş artık daha zahmetsiz. Yollar asfalt oldu. Toz toprak içinde gitmekten kurtulundu.

İmkanı olanların Kapuzbaşı'na gitmelerini tavsiye ederim. Çok güzel bir yer Kapuzbaşı.

Daha güzel oturum alanları oluşturulduğunda daha uğrak bir yer olacaktır.

Horttttlatmışın konuyu:farao:

Biz de bu vesile ile konuyu görmüş olduk.

emeğinize ve yüreğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş kazasız belasız nice gezilere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar