Kappa marka çantam için yardım (tabla ile bağlantı tırnağı kırıldı)

Merhabalar arkadaşlar,
Sözü uzatmadan fotoğraflara geçeyim

Malumunuz çantayı 2 tırnak ile tablaya sabitliyoruz.

Ufak bir düşme sonrası maalesef iki tırnaktan biri kırıldı.

Bu da yakından çekimi.

Hali hazırda yenilemeye gücüm olmadığından tamire yöneleceğim. Çok ses yapıyor hatta korkum yolda gittiğim yerde düşecekmiş hissi veriyor. Maalesef kırılan parça mevcut değil üründe hem çok kaliteli hemde epey işimi görüyor.

Fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba,

Daha önceden hiç topcase kullanmadım montajını da görmedim fakat resimlerde anladığım kadarıyla topcase tarafındaki 2 tırnak alt merkeze oturduğunda sürücü tarafına doğru bakıyor. Eğer bahsettiğim gibiyse 2-3mm profil metalleri var, metali ve topcase içerisinde tırnak bulunan alanda delip somun ile sabitleyerek kullanabilirsiniz.

Bahsettiğim metali sanayilerde kaynakçılarda parça parça bulabilirsiniz muhtemelen para bile almazlar

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
sök tak fazla yapmıyorsanız tam ortadan m8 delik hem çantaya hem tablaya. büyükçe iki pul ile alttan ve çanta içinden plastiği destekleyip somunla sıkıp kullanın.
yada
delik kısma uygun T parçayı içeriden çantaya geçirip hem ısıtarak hemde tel zımba telinden koyarak kaynatın. tampon tamircileri yapar ama uğraşmazlar.
bendekinin parçası sadece çatlaktı kendim lehim tabancası ile tel zımba ile kaynattım. kullanıyorum. sizinki kırık ve malzeme olmadığı için uğraştırır ek olarak yinede düşmeme garantisi yok.
en iyisi civata ile tutturmak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sanayide kaportacılar plastik tamponları plastik kaynakla tamir ediyorlar ya o tür bir şey de olur mu ne kadar sağlam olur bilemedim ama.

İyi bir işçilik, kimya bilimine saygısızlık etmeyen şekilde bir temizlik ve doğru yapıştırıcı ile cincik gibi olur. Benim başıma gelse fantazi olsun diye 3D printerdan bişeyler basar onunla tuttururdum. İşsizlik başa bela. :)

Sanayide çok güzel hallederler, metal plakaya vida atılarak falan da yapılabilir ama biraz görsel çıkıntılık olur o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar