Kappa K35 Alt tabla arıyorum

Merhaba Arkadaşlar ;
Kappa K35 alt tablam kırıldı. Elinde fazla olan biri varsa uygun fiyata almak isterim.
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

İşin zor dostum :( Çantayla birlikte geldiği için bulman çok zor gibi. Eğer çantayla beraber alıcaksan ben sıfır konusunda sana yardımcı olurum. İstersen detaylar için iletişim bilgilerini PM yollayabilirsin.

Bende vardı. Geçen hafta onu port bagaj yaptım. Güzel olmuş mu ?

11v322a.jpg

Motorparça@ Bulmak zor değil. 80 TL ye satışı var. Ancak çantaya zaten 180 TL verdik. Alt lık sıfır olarak çok pahalı, çantayı kırıp, parçalayan vardır belki diye yardım istedim.

Kurubuz@ Hiç güzel durmamış. sen onu sök bana gönder. Ben sana adam gibi demirden yapıp göndereyim. ne dersin :p

Ben 2. nolu yerdeki tırnağı yaptım ama içime sinmedi. 1 nolu kırık yer için düzgün bir fikir üretemedim. Yolda giderken fırlayıp gitsin istemem.
Arkamdan gelen bir arkadaşa da zarar vermek istemem. Çengelli lastik ile çantayı sabitliyorum ama içime bir türlü sinmedi. inşallah temiz bir altlık bulurum.

Sürekli çıkar-tak yapmıyorsan vidala dostum.
Resim_1332521663.jpg

Cup kaporta vidası diyerek kolaylıkla teğmin edebilirsin.

Sadece altlıkmı 80 tl :sunny::silent: ben komple K 35 sattım geçen hafta 110 liraya sıfırdan farkı yoktu benim 3 lü çanta setinin parçasıydı :sunny: bilseydim sana veriridim :wiinkk: neyse emek çekip halletmişin zaten sen güzel olmuş ama :cat:

Keşke vereydin :p , Erkek kısmı güzel oldu ama 1 numaralı çatlak yer sürekli ayrılıyor. japon vs yapıştırıcı yemiyor.
Çantayı sabitlemek istemiyorum. şuan farklı projelerim var. O yüzden çantaya ağırlık vermiyorum.
ilginiz için teşekkür ederim.

Ben çok araştırdım.En sonda bıktım arama işinden.Demir parçası kestirip delik açıp oturttum oraya.
Zaten çantamın menteşeside kırıldı.Sıfır çanta alacam yaza doğru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar