Krank milinin üstünde cırcırlı dişli var marş motorundan gelen dişlilere bağlı bir de. Onları hizalayıp denk getirmek biraz uğraştırıyo.Marş motorun içinde birbirine bağlı 2 dişli ve mili vardı.Kapağın gerisindede dişli varmı?
Kırılacak bişey yok kapakta ama o marş motorunun dişlilerini geri toplamak epey zor, korkacaksan asıl ondan kork :cherry:
Krank milinin üstünde cırcırlı dişli var marş motorundan gelen dişlilere bağlı bir de. Onları hizalayıp denk getirmek biraz uğraştırıyo.
Sol kapak içinde yağ yokkiTüm vıdalar sokuldukten sonra KLİNGRİT conta oldugundan o conta yapıştırmış olabılır,
etrafından plastik çekiç yardımı ile tıklamalısın,
sonrasında kımıdayacaktır
sakın alt kısmından tornavıda sokayım deme,
eger alttan tornavıda sokupta cıkartırsan ,o tornvıdanın ezdıgı yerı conta kapatamaz ve zamana yağ sızıntısına sebebıyet verebılır,
bılgın olsun..
Bu arada motoru orta ayaklıkda sol tarafa yatırarak kapagı çıkar yoksa yağ akar,
orta ayaklıkta sol tarafa nasıl yatıyor motor? ben anlayamadım :silent: Bir kişi tutar bir kişi sökerse ancak. Bir de kapak zaten solda, sağa mı yatır demek istedin?? Benim de kablo ısıdan sertleşmiş ve biraz oynatınca koptu galiba. Şarj olmuyor. Kapağı açacağım haftasonuna
Şarj mı olmuyor yoksa çalışmıyormu