motosikletin orjinalini bozma! Zaten tek silindir bir motor, önce subap ayarların bozulur, yakıt tüketimi iki katına çıkar, polis sıkıştırmaya başlar, bu arada orjinal egzozunu sakın bozma, yenisi 150lira.
önerin icin tesekkürler...ilerleyen zamanlarda düsünebilirim...
arkadaşlar motor 20.00 km de acaba değiştirilmesi gereken paçası varmı bu zamana kadar bir parçası değişmedi ? flitredir bujidir vs .
arkadaşlar windy hakkında sormak istediğim bi soru daha var...motor uzun yola dayanıyormu??? ben haftada bir 200+200=400 km gidiş geliş yol yapmak zorundayım...acaba şişme veya piston kesme gibi bi sorunu varmı yada uzun yol için önereceqiniz km\h varmı??
Hocam çok güzel bi gezi olmuş.İmrendim şimdi)
Yav ben windy almaya karar verdim. Ama 125 mi 150 mi alayım diye tereddüt içindeyim. Gönlüm 150 den yana ama yeni çıkan bir model olduğu için şüphedeyim. Sizce ne yapayım?
Dostum 17. sayfaya dön. Orada benim ilk mesajım var. Bugün tam 1 yıl olmuş, ayda 6 sefer gidiş-geliş 500 km yol yapan birisi olarak Windy s ile ilgili herşeyi adım adım yazdım. Hepsini okumanı tavsiye ederim durmadan 400 km gittiğim oldu, aynı gün içinde 600 km yaptığım oldu... Sonuç: 10 ayda 35000 km, motor hala canavar gibi...
Yav ben windy almaya karar verdim. Ama 125 mi 150 mi alayım diye tereddüt içindeyim. Gönlüm 150 den yana ama yeni çıkan bir model olduğu için şüphedeyim. Sizce ne yapayım?
bende 150 cc var.1 hafta oluyo alalı nerdeyse.cok memnunum.ama daha hız denemesi yapmadım..önce racer 200 vardı.o motorla 160 ı görüdm bakalım bununla kaç yapacagım..