kanuni tigermı yoksa honda cbf150 mi alıyım

arkadaslar bilgi ve tecrübelerinizle yardım istiyorum:silent:

Merhaba

Öncelikle tarzını belirlemelisin. Birisi gezi tipi motor diğeri standart bir motor. Oturuş şeklin bile farklı. Teknik anlamda arada 100cc fark var. Ama Tiger çok daha ağır bir motor. Honda kullanmadığım için sürüşü hakkında birşey diyemem. Ama Tiger büyük deposuyla ve eğer 90km yi geçmiyorsan işini görecek motordur. Lastikleri iyi değildir. Önce tarzını belirle sonra motoru al.

Görüşmek üzere.

yaa kardes eger kanuni ile ..hondayi kiyasliyorsan sen bu isi bilmiyorsun...hondadan baska motora binilirmi hic...

Bir kere ikisi çok farklı sınıflarda motorlar, ama illaki birisi diyorsan tabiki cbf

Sadece tiger hakkında 185 kg. civarında olduğunu biliyorum. Oldukça ağır ve o makinaya binecek insanın zaptetme kabiliyeti olmalı diyorum :) Ve tigerlerin yedek parça sıkıntısı yaşattığını biliyorum birçok arkadaşım var kimisi 1 ay kimisi en az 2 hafta olmak üzere parça beklediklerini. Bu bağlamda tarzlar farklı olsada Honda CBF 150 hem daha seri hemde kullanışlı olacaktır yedek parça güvenceside cabası.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
elma ile armutu seçmek gibi olmuş bu olay
ama eğer kafandaki olay sadece 2 teker, bas gaza gider ise o zaman sana bu 2 tekerlerden cbf i öneririm.hondadan şaşma derim.
sonuçta biz motoru zevk için alıyoruz(en azından ben)
zevkimi baltalama ihtimali olan bir makinaya binmem hiç...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2sinide alma al bi cbf 250 Bütçen uygunsa Başla 250likten . Parça kalitesi olsun Şekli şemali olsun İçine siner.

Son düzenleme:
crusier binmek istiyorum diyosan ve shadowa paran yetmiyosa yatier ya mondi 250mct al. ille japon olcak diye cruiser binmek isteyen adam da gitsin honda today e falan binecek değil herhalde.

cruiser diosan bu paraya hyosung gv 250 ...diğer seçenek kesinlikle cbf 150
tiger ı unut sil at kafandan..yok öle bi motor :)

cbf 125 al arkadasım hatta bulabilirsen 2. el al daha uygun fiyata gelir ve rahat edersin...

Tabiki honda al arkana bakma motor alırken satabileceğin motor almalısın işin özü bu bence :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar