Kanuni Tiger S Yardım

Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
1,329
selamlar arkadaşım kanuni tiger s 250cc aldı yanlız vitesi nasıl attırıp düşürcez bilmiyoruz tek bir demir var solda sağ zaten fren sol vites buraya kadar oke no problem ama solda tek demir var düşürken ne yapıcz ayağımızla yukarımı çekicez?
 
Katılım
9 May 2006
Mesajlar
1,087
eyvaah...

evet, sol elinizin altındaki levye debriyajdır. onu sol elinizle sonuna kadar ezin. sol ayağınızın burun tarafındaki şey de vitestir. debriyaja basarken ayağınızla vitesin tepesine basın, bu hareket vites küçültür. vites büyültmek için de ayağınızı vites çubuğunun altına sokup çubuğu yukarı çekin. ikinci vitesten birinci vitese geçerken de ikisinin ortasında boş vites vardır. Rodajı bitmemiş bazı motorlarda boş vitesi bulmak zor olabiliyor. ikiden bire geçirirken çok hafif bir darbe şeklinde basarak boş vitesi bulabilirsiniz.

edit: motorun huyunu suyunu, gaza verdiği tepkileri, her vitesteki ivmesini, fren mesafesini ve diğer tüm dinamiklerini iyice öğrenmeden lütfen trafiğe çıkmayın. Allah korusun. Motor da hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:
Katılım
22 Eki 2006
Mesajlar
697
dostum allah yardımcınız olsun.. aman cok dikkat edin.. 250cc bir motosiklet ögrenmek için biraz fazla güclü.... kolay gelsin..
 
Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
1,329
saolun allah razı olsun yardımlarınız için çıkacaz bugün yarın deneyecez:D bakalım bir todayci oalrak 250cc custom sürmek zor oalcak:):)
 
Katılım
29 May 2007
Mesajlar
3,302
ben bu soruya sadece gülüyorum :queen: ya arkadaşım bide ehliyetin var dimi senin:queen: bence bilen biri size canlı olarak göstersin
 
Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
1,329
ne alakası var arkadıss:):) kızdırmayın benii:):) ett ehliyetliyiz:):) ama nabalım kurban oldum bimioz:):) alışmısız hep scootere:) doğduk doğalı otomatik :):)
 
Katılım
29 Tem 2007
Mesajlar
3,386
valla seni zor günler bekliyo adamım :) ben arada arkadaşlarınkileri kullanıyom bilimum viteslileri. insan arada biner yav merakına :) bendede sco var ama meraktn viteslileri de örendim :)
 
Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
1,329
valla kurban oldum abi bizde heralde sürmek istiyoz ama yok işte nabalım malıum yo:(:( arkadaşlarda çağırmıyor geziye filan toplanıp gezelim:( yok abi yok::):) her yönden şansızız

kapıldık todaye gidiyoz:D
 
Son düzenleme:
Katılım
28 Eyl 2007
Mesajlar
9
Arkadaşlar herkese selamlar. 3 ay önce tigerin s modelini istanbuldan satın alıp memleketime getirdim getirdiğime getireceğime pişman oldum başıma gelmeyen kalmadı eksozlar arızalandı flaşöz bozuldu ensonundada arka çamurluk iki kişi binince zincir koruma demiribe değip takur tukur edince kafayı yedim. Hangi kelimelerle tarif edebileceğimi bilmedigim bilgisizlikte olan bir servisi var heryer öylemidir bilmem. Arızalı olduğunu söylediği halde parçaların siparişini 15 günde kavga dövüş verebildi. Egzoz ile flaşör değişti Asıl Facia olan bana birde normalinden uzun amortisör yollamışlar çamurluk zincir korumasına değmesin diye. Be iş bilmez adamlar bu motorun orjinal amortisörü nedir uzunmu kısa mı bunu kimse bilmiyor soruyorum cavap veren umursayan yok. Adamlar telofonda servise gidin çözer diyor servis hiç birşey bilmiyor. Lastiğin çamurluğa değdiğini aylar sonra kendimiz anladık.

Alacak arkadaşlarada yaşadığınız yerde iyi bir servisi yoksa almayın diyorum. 0 km sini ise zaten almayın. Amortisör olayı ise çok muallak.

Arkadaşlar bunlara ek olarak zincir koruma demirini halletmiştik ki bu sefer arka lastik çamurluğa değmeye başladı ( iki kişi binince kasislerde) mecburen uzun amortisör taktırdık. Birde benzin deposu alttan kaçırmaya başladı. Motorla uzun yola çıkmayı falan düşünüyordum ama en ufak bir güvenim kalmadı. Yani dedimki 0 km olsun sorunsuz olsun vaktimiz yok dedim. Şimdi ise işi gücü bıraktım motor peşinde koşuyorum dertlerini bitirebilecezmi bakalım. Bu motoru almayın, alacaksanızda ikinci elini alıp hevesinizi alın derim. 0 km sine asla paranızı vermeyin. Aksesuvarlarını en iyisinden aldım bana ekipmanlarıyla 6.000 ytl yi geçti. Yok demiri yok çantası şu an söksen kimsenin işine yaramaz...
[email protected]
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst