Tüm arkadaslara iyi dileklerinden dolayi Tesekkur ederim.
biker, Hangi motora binersen bin motor aldiin günden itibaren bir süre kontrol alt1nda olamalidir bence bundan önceki motorumda kanuni Mz301 idi Ondada vibrasyon vardi vidalar yerine oturana kadar hergün kontrol ederdim bu sorun malesef kanunide var ama kontrol ederek cozülebilen bir sorundur. Tigerda ise oyle dokulen vidalar felan görmedim tek bu sozu gecen konu disinda. Gerek kendin gerekde servise goturerek her daim kontrol altinda olmalidir. Vidanin dusmesi ile ilgili olarak iki cevap verebilirim.
---- 1.'si 800 bak1m1ndan sonra biraz h1zlanabilecegimi soyledi servisteki usta ic bastim gaza Yuksek h1zda vibrasyonu hissettim. Bana göre vibrasyonda dolayi vida cikmistir. iyi kontrol edilmemis demekki.
---- 2.'si de Serviste kontrol s1ras1nda es gecilmis olabilir.
Sonuc: Servis motoru ald1ktan 1 saat sonra aradi herhangi bir sorun yok dedi. Ve bugun Motora biraz daha yüklendim 120 km hiza 9000 devir civarinda cikiyor.
gurzan, Sabah 1000 Km de idi aksam 1085 ile eve geldim

Az önce 20 Ytl'lik benzin ald1m sayaci sifirladim. Bakalim ne olacak ben sana söyleyeyim sonucu 90 kurusa cikacak

Cok sert kullan1yorum rodajdan ciktim cikali 1500 km ye kadar asl1nda sabir etmem gerekiyor. Bisey ekliyeyim bayide usta bana dedi ki Bu motor 5. 155km h1z yapar dedi inandim ama ben Tigerin 155 yapacaginada inanmiyorum. Bugun bazi denemeler yaptim çok zorla 12000 devire getir ozaman yapar ama Devir saatinde uyari cizgisi 8000 de basl1yor.
Bunun disinda kullanima sürüs zevkine tarzina +1241654 puan veririm Tigerin.
AsLaN38, Tiger 250 ile Seyhan 250yi ben kiyaslayamam binmedigim bir motor seyhan ama binen arkadaslar biseyler yazicaklardir. Bana sorarsan hangini secersin diye Tiger250cc derim.