Mendizabal, Öncelikle Tiger sakin sakin sehir icinde dolasmak icin yapilmis diyebilirim dis gorunusu olarak benide cok etkilemisti ve surus tecrubemde oldugu icin sehir icindede sakin sakin tadini cikararak gezmek istedigim icin bir kac motorun arasinda secim yapmak zorunda kaldim ve Tigeri tercih ettim ki bana göre hakli sebeblerim yaygin servis agi ve bol yedek parca olayidir. Siz daha once vitesli motor kullandiginizdan bahsetmissiniz ama 3-5 kez kullandim demissiniz ki kesinlikle hic bir tarz motor icin 3-5 kez kullanmak tecrube degildir bi sekilde bir sure egitim almanizi tavsiye ederim.
Vibrasyon sorunuza gelince Tiger'da kesinlikle vibrasyon oluyor fakat bunu su ana kadar yuksek hizlarda oldugunu gordum vibrasyon yani Motorun titremesidir Yuksek devirde suratinizin 80'in uzerine geldiginde ama ben okadar abarti gormuyorum. Motor titremeye basliyor ama bu vibrasyon seni korkutmasin Motorun sallanmasi gibi bir durum degil bunu bir sure motor tecrubesi olan herkes kolayca anlaya bilir zaten. Bu tarzda iki motor daha var Junlin ve Mondial bunlardada vibrasyon var Mondialci arkadaslar yanlis anlamasinlar bugun mondial bayisinden durdum bir mondial ci geldi ve adam yasli basli biri idi virago535 ini satmis ve ucuz diye mondial almis ama adam ile biraz sohbet etttim ki adam derdine care ariyor vibrasyondan dolayi sikayetci idi ve motora mutlaka bir vites daha eklenmeli deyip duruyordu. 5, vitesin Motor rahatlatma vitesi oldugunu ama adam 5, vitesle Yokus ciktigini anlatiyordu bana. Sonuc olarak bu duruma dusmek istemem adam aldigim fiyata satacam dedi bana bende biraz pahali olur dedim adam bana cok kizdi sonra ben aradan kayboldum. Ben vibrasyonlu motor almak istemem dersen biraz daha fazla parayi gozden cikarip bir Virago al derim
Amortisorler hakkinda herkes sert oldugunu soyluyorlar evet haklilarda motoru aldigimda ve diger motorumla kiyaslamistim Oha felan oldum yanii Bu ne sert bir amortisor dedim neyse Bayii dekiler biraz beni rahatlatmak icin olsa gerek ileride yumusar dediler forumlarda bazi arkadaslarda ayni seyi soyleyince ben biraz rahatladim ve gercekten de rahatladigini gordum. Ayrica bir baska ozellik ise su Amortisorler iki kiisi oldugunuzda cok iyiler arkada oturan kisi bunu hissetmiyor bile. Bunun icin illa bir cozum yolu bulmaliyim derseniz bilemem ama Kendi ayarlari da var zaten.