kanuni tasarım yarışması

arkadaşlar dün kanuninin tasarım yarışmasının ödül töreni vardı , bendenizde mansiyon ödülü alanlardanım :cherry: aslında okulda eskiz olarak çizimdiğim bi çizimdi.sonradan yapmış olduğum bilgisayar çizimleri ulaşmamış sanırım.
motorumuda geçen hafta almıştım daha kaskımı da almaya fırsat olmamıştı hani elimde ne var ne yok verince motora durum böle olu veriyo . ödülde kask olunca cuk die oturdu valla :mrgreen: eee motor kısmetiyle gilirmiş

Tebrik ediyorum... :rendeer:

Yarışmadaki çizimlerini görebilirmiyiz?

Sevgili genç arkadaşım designer-samo, daha nice başarılara imza atmanı temenni ederim. Bütün genç arkadaşlara örnek olman dileğiyle, kaskını da motorunu da güzel günlerde kullan... :rendeer:

Tebrik ederim arkadaşım :cat:

Çizimleri paylaşırsan seviniriz :rendeer:

BEnde merak ettim ne ciziktirdin bir bakak Kopya ceker seneye bizde yollariz bir kaskin kimseye zariri olmaz :p

teşekkürler arkadaşlar ,hulk abi sende sağol en kısa zamanda taratıp kolacam çizimleri de, dün hulk abiden kaptım mikrafonu gerçi :Dfırsatı kaçıramazdım orda kanuni işallah tasarım konusunda bu ciddiyetini bozmaz vede geliştirmek için ataklarını yapar dün dereceye giren arkadaşlarımızda benim gibi endüstri ürünleri tasarımı okuyan arkadaşlardı ,umarım kanuni ben ve benim gibi motor tasarımına meraklı insanları değerlendirir. ödül töreninde de bunu dile getirdim
işallah benim gibi onlarda konuyu ciddiye almışlardır

Vay be süper, cuk oturmuş.. :)
Motorun da hayırlı olsun, kazasız belasız kullan... :rendeer:

katılan çizimler orta seviyeyedi aslında çokda iyi birşey olması beklenmeliydi belli bir klasman yoktu herkese açıktı yarışma ki benim de tasarımım öle çokda iyi değildi sonradan yolladıklarımda kanuninin sitesindeki server a kaydolmamış sanırım ben o çizimlerden ödül beklerken unutmuş olduğum bi çizimden ödül aldım komik ama güzel bişi buda o yaptığım çizimi bulamıyorum bile ama sonradan yollamış olduğum modelleri gösterebilirm

bu resimler sonradan yolladıklarımdı bunlar ulaşmamış sanırım artık geliştirip biraz daha seneye yollucam

Arkdasım tebrıkler cızımlerın cok guzel basarılarının devamı gelır ınsallah :)

hepsi güzel arkadaşım,:rendeer: ama en sondaki scooter orjinal olmuş hemen seri üretim olması lazım :wiinkk:

ArkadaŞim Tek Kelİmeyle Helal Olsun........ Scooterdan Nefret Eden Bİ İnsandim Ama Bunlardan Bİrİsİ Yapilsin Bİnerİm.... Ülkemİzİn Senİn Gİbİ DÜŞÜnen Beyİnlere İhtİyaci Var.... Umarim ÖnÜne Çikabİlecek Zorluklar Senİ Yildirmaz Ve İyİ Yerlere Gelİrsİn..........

tebrik ederim, ben de beğendim tasarımlarını.

keşke sonradan yolladıkların da ulaşsaymış, belki daha iyi bir neticeye ulaşırdın :)

Ellerine sağlık, ödülü bence fazlasıyla hak etmişsin. Aramızda böyle yetenekli arkadaşların bulunduğunu görmek çok güzel. Yeni motorun da kaskın da hayırlı olsun. Bu arada ben de F650 almayı düşünüyorum. Motorla ilgili ilk izlenimlerini de bizimle paylaşabilirsen sevinirim.

Oğuz

Allah başarılarının devamını versin

enduro ve sarı scooter güzel ama ortadakini pek beyenmedim ama olsun emeğe saygı

sarı scooter çok orjinal olmuş gerçekten dirmanın yerinde olsan 2008 hussarı bu kasaya yaparım

sağolun arkdaaşlar bidahaki sefere işallah bu iş burda bitmez:mrgreen: bu çizimleri kanuninin satış portfölyesine uygun yapmıştım ama şans işde olmadımı olmuyo
f650 soran arkdaşda ;canavar gibi motor bi kere, çok rahat kereta yol taş bayır banamısın demiyo ,yaşdan dolayı dikkat edilcek şeyler var sadece
neyse konuyu bozmayalım

tebrikler sarı olanı çok güzel olmuş kızma ama diğerleri iğrenç olmuş ama carzywindy nin dediği bigi sarı 2008 husar olarak çıkmalı kesinlikle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar