Gidermi gider
Arkadaşlar merhaba benimde bir rokkom var rodajına tam uydum. İnanmayacaksınız biliyorum 2 kişi eskişehir bursa yolunda 120 gördüm. (bayır aşağı) Modifiye hiç bir parça yok, Eksozda 10 mm 2 delik hariçinde. motorum şu an 6000 de ve Mustafakemalpaşa-eskişehir gidip geliyorum. 300 km aralıksız gidiyorum hiç sorun yaşamadım. Rokkoya güvenin bakımlarını yaptırın. Ayrıca Ön çamurluğa iki sis taktım harika oldu. Bir tavsiye Asla 90'ı geçmeyin 110 dan sonra havalanacak gibi oluyor. Bir sorunuz olursa rokkocular mailim
[email protected]
Digiboya selamlar
Evet ne kadar yaktığınıda yazayım 60 la 100 km yolu 1.5 lt yakıyor
70-80 km hz 100km 3.5lt yakıyor 90 ve 120 arası 100 km yolu 4.7 litre yakıyor 95 oktan shell. mOtorun 6 Aylık elektrik aksamı garantisi olup 2 yıl motor aksamı garantisi mevcuttur. Fakar arkadaşlar bakım serviste çok masraflı oluyor özellikle uzun yol yapıyorsaniz. Yağ 1000 de bir değişiyor bu sebeple uzun yolda bir bakıyorsunuz yağ değişimi geliyor. ben yağımı 1700 de bir değiştiriyorum bujimi ve filtremi 5000 de bir kendim değiştiriyorum. maaliyet yuzde elli azalıyor. Bilginize:cat:
Sakın hor görmeyin bu motordan hız bekleyenleri şunu alın bunu alın demeyin ukala olmayın adamın yeterli parası olsa zaten gider en iyisini alir. Mümkünat çerçevesinde elinden geleni yapmaya çalışıyorlar hızıda sorar rahatınıda modifiyesinide çunku dedimya her şey maddi güç çerçevesinde gücünün yettiğini güzelleştirmek en doğal hakkı. Lütfen ukala olmayalım ve saygı duyalım.:rendeer: