play Kardeşim h.g
Slm arkadaşlar. benim merak ettiğim şey. motorun üstndeki kanuni kabartmasını nasıl temizleyebilr veya değiştirebilrz. Bu kısım taşlanabilrmi ? Yada kapak gibi birşey takılabilrmi.??

Slm arkadaşlar. benim merak ettiğim şey. motorun üstndeki kanuni kabartmasını nasıl temizleyebilr veya değiştirebilrz. Bu kısım taşlanabilrmi ? Yada kapak gibi birşey takılabilrmi.??
bak benımkınde hıc yazı yok...
sadece debrıyaj kapagının orda yazı var...onuda yaza dogru bı sekılde halledecem...
ha tamam anladım....yok yanlış anlaşılma var galiba ben granaj üzerindeki sticker lerden bahsetmiyorum onları çakmakla bile kaldırısın benim bahsetdigim motorun üzerindeki kanuni yazısı depraj balatasını kapayan ve vites şanzuman kapagında bulunan yani motutun üzerinde yazan ları diyorum
arkadaşlar bırakınjm o yazıda nazarı olsun yahu,
benım dukkanda yapacaktı o kapakların ıkısındende kuzen,
farklı oldugu ıcın ismide farklı olsun dıye,
güzel bir rüzgar deseni yapacaktı,
dükkanın adı POYRAZ'dı çünki,
bende demıstım bırak oda kalsın barı,
o kadarda ayıp etmeyelım dıye bıraktım,
ama çok sıkıntı olauyor bızım ıcın dersenız,
kapakları sokun ve işinin ehli bir tornacıya gıdıp,
istedıgınız yazıyı yazdırabılır ve ucuza çıkarabılırsınız...
arkadaşlar o yazının üzerine şu spor arabaların benzin kapağına yapıştırılan yuvarlak parlak yapışkanlar var üzerindede sport ex gibi yazılar yazıyo onlardan bir çift yapıştırılabilir ne dersiniz _??
arkadaşlar bırakınjm o yazıda nazarı olsun yahu,
Zaten bizimde belirttiğimiz gibi yakıt tüketimi ortalama 2.9 lt. olarak verilmiştir yani net rakamlar asla değildir.Fakat bu ölçülendirmeyi çoğu firma 5000 km'yi geçmiş motorlar üzerinde ,ortalama 80-100 km sabit hızla otobanda aldığı yola göre hesaplamaktadırlar.
Fakat bildiğiniz gibi değerleri 2.9 lt yakıt tasarrufu verilen bir motoru 2 lt yaktırmakta yada 6 lt yaktırmakta tamamen kullanıcın kontrolündedir.
Saygılarımızla...
Racer 200 modelimizin Fiyatı 2.999 YTL.olarak planlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 98
TEKNİK ÖZELLİKLER
Motor 1 Silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi 193,2 cm3
Maksimum Güç 14,96HP/7500 dev./dk.
Soğutma Sistemi Hava
Çalıştırma Elektrikli / Pedal
Ön Fren Disk
Arka Fren Tambur
Yakıt Tankı Kapasitesi 13 Lt.
Yakıt Tük. Ort.(Lt/100 km) 2,9 Lt.
Ön Lastik 90/90-18