titanxxx' Alıntı:ya bu kanuniyi kötüleyenlerin motorları ne aceba merak ediyorum bide kendi motorları hicmi arıza yapmadı bu ALLAH yapısı degil arkadaslar kul yapısı arızalanmasıda gayet normal arkadaslar ve üstelik sadece nicamanın motorunda arıza var
HAYALBUYSA' Alıntı:Arkadaş ,
biz burada kimsenin motorunu kötülemiyoruz, sadece gelişen olaylardan sonuçlar çıkarıyoruz.
nıceman a bi sorun bakalım motoru ilk aldığı günkü hevesi kalmış mı. Her sabah kalkıp marşa basarken acaba çalışacak mı diye düşünmek insanın güvenini sarsar.
Kanuni fiyatına göre normal bir motorsiklet , yani fazla bi şeyler beklemek abes olur. Sen diyorsun ki motor kul yapısıdır. evet kul yapısı ancak o motoru almak için o kulların canı çıkıyor para denkleştirmek için.
Ancak peşpese kronik arızalar çıkması kötü....
benim motor 2005 R6 , şu zamana kadar periyodik bakımlar dışında allaha şükür bi arızası yok. bi kere ön diskler ötüyordu , hava tutup toz toprağı aldılar,kaliperleri temizlediler, bi kerede sinyali kırıldı çocuklar top atmışlar o değişti.
Mutlaka herkes en iyi en sorunsuz motora binmek ister ancak şartlar insanları zorluyor malesef.....:farao:
titanxxx' Alıntı:ya bu kanuniyi kötüleyenlerin motorları ne aceba merak ediyorum bide kendi motorları hicmi arıza yapmadı bu ALLAH yapısı degil arkadaslar kul yapısı arızalanmasıda gayet normal arkadaslar ve üstelik sadece nicamanın motorunda arıza var
gopreis' Alıntı:arkadasım iğrenç bi makina lafı gercekten yakısmamıs, sence iğrençtir bence. Daha dikkatli olalım lütfen ifadelerde. ayrıca motor bu sadece üretici firmaya değil %60 kullanıcıya da bakar.
pişman olmassın.@hmedim' Alıntı:bencede aynen katılıyorum artı biz almak için bulamıyoruz ta mayısa kadar adamlar gün verdiler neyse bence kanuni racer 200 tek geçerim bu alemde gerçi başkasınada maddi gücüm yetmiyor ama neyse:cherry:
CBR1000RR' Alıntı:abicim bendede vardı kanuni iğrenç bir makina 2004 sonunda aldım 9 ay kullandım makinanın açmadığı masraf kalmadı tek sende yok yani ağzımız yanmasa sölemeyiz dimi aynı paraya markada alınabiliyor ama sıfır değil ben aldığıma pişman oldum 7000km yaptım sattığım adam makinaya yeniden motor yaptırdı ve karşılaştığım sorunlar sadece bende değildi bende racer yoktu onu akşam niceman le konuştuk savundu ama eksilerinide anlattı sen n kdr desende n kadar ekmek o kadar köfte değil kardeşim biz piyasanın içindeyiz boş boş yazmıyoruz
niceman akşam korktu daha savunmadı zaten kanuniyi yok baktı benle başa çıkamıcak :queen:
gopreis' Alıntı:pişman olmassın.
@hmedim' Alıntı:inşallah abi ama bulamıyoruzki piyasada motor yok:bounce:
NicemaN' Alıntı:yahu dedim ya sana var bi tane galeri sayan da bi ara sor duruosa git al abicim![]()
NicemaN' Alıntı:ya beyler ben önce bi motor umu tamir ettireyimdedün tüm gün şarjı ve testleri yapıldı akşam aldım motor u geldim toplantıya ordan da bi 5 km falan turladık sonra eve döndüm durduğum anda stop etti tekrar çalıştırmak içinde farları kapatıp marş basmam gerekti
yahu eğer akü bozuksa farlar yinede zayıf olurmu yoksa bu motor un farlarımı zayıf ??
kafamı cok yordum bak bosa gittiCBR1000RR' Alıntı:niceman sen hondaya ne yaptığımı görsen ne dersin kim bilir
abi makinayı kullandım benimde tecrübem var kanuni hakkında sen kafanı yorma gopreis
zeronero' Alıntı:niceman kardeşim seni gerçekten tebrik ediyorum kompleks yapmadan problemlerini yazdığın için. bu tür çin menşei' li motorlara çok iyi, harika diyerek bi yere varamayız. 3,100 e aldım diyosun bu para deyilmi insanlar havadan kazanmıyo bu parayı asgari ücret 350 ytl bu memlekette. kanuni de bi motor satıyosa arkasında duracak insanları mağdur etmeyecek. öyle kolaya kaçıp çinlilere motor yaptırıp üstüne kanuni yazmakla is bitmiyo. kimsenin kimseye çin malı motor alma deme hakkı yok ama, kimseninde vatandaşı düdüklemeye hakkı yok. ayrıca ( bu motorun farlarımı zayıf) cümlene koptum. sen çok yaşa...