gopreis' Alıntı:4- DEVİR DE ELEKTRONİK KESİCİ VAR. MOTOR SÜRAT YAPMIYOR
titanxxx' Alıntı:arkadaslar bben iki arada bi derde kaldım hangi motoru almaya kalktıysam kötü dediler kanuni dedim sorunu cıkıyomuş zealsun dedim parca sorunu varmış hyosung dedim oda cok arızalanıyomuss ne yapacamı bilmiyorum bi yardımcı olun ya yamaha suzuki desen 125 likleride cok kücük büyüklerinede gücüm yetmiyo kafayı yiyecem
suan için 130 km/h@hmedim' Alıntı:abi en son ne yapabildin bu motorla yani hız bakımından :cherry:
elektronik kesici olayı ; devir saatinde dikkat ederseniz motora bastıgınızda devir 10.000 e kadar seri bi şekilde cıkıp tekrar 9000 e düşüp orda sabit kalıyor. motorda bu mekanizma var iptal edilebiliyor ama.NicemaN' Alıntı:gopreis şu elektronik kesici olayı nedir bi açıklasan ?? bir de bence kanuni aksesuar üretimi konusunda yardımcı olmalı derim garanti yüzünden hiç bişi yapılamıyor haliyle garanti dahilinde kalıcak aksesuarları biz tasarlıyalım kanuni üretsin
valla arkadaşım ben bu siteyi hatmettim sonra gittim bayileri gezdim en sonunda kanuni ye karar verdim sende böyle yap heryerden bi fikir al ama sonunda benim gibi yeni çıkan bi ürünü al dermiyim orasına karışmam derim![]()
memnun olurumKhutuck' Alıntı:Gösterge konusunda tasarım için de yardıma hazırım :cat:
gopreis' Alıntı:elektronik kesici olayı ; devir saatinde dikkat ederseniz motora bastıgınızda devir 10.000 e kadar seri bi şekilde cıkıp tekrar 9000 e düşüp orda sabit kalıyor. motorda bu mekanizma var iptal edilebiliyor ama.
evet bu olay kanuni racer larda var ve 10.000 devirde kesiyor.NicemaN' Alıntı:bizimkilerdemi bu 10 bin devir olayı ?? yada bizimkilerde kaç devirde oluyor bu ??
gopreis' Alıntı:evet bu olay kanuni racer larda var ve 10.000 devirde kesiyor.
NicemaN' Alıntı:ya beyler ben önce bi motor umu tamir ettireyimdedün tüm gün şarjı ve testleri yapıldı akşam aldım motor u geldim toplantıya ordan da bi 5 km falan turladık sonra eve döndüm durduğum anda stop etti tekrar çalıştırmak içinde farları kapatıp marş basmam gerekti
yahu eğer akü bozuksa farlar yinede zayıf olurmu yoksa bu motor un farlarımı zayıf ??
CBR1000RR' Alıntı:bide neresi dandik değil dersin dandik işte abi :queen:
NicemaN' Alıntı:ben yinede şu arıza giderilmeden bir şey demek istemiyorum çünki bu sorun sadece bende var![]()