ya arkadaşlar benim motorun 2500 bakımı geldi yakında götürürüm.hangi parcalar değişir acaba birde bu parcaları en uygun nerden temin ederim. servis biraz pahalı gibi.
Kardeş bence bakımını kendin yap. Astarı yüzünden pahalıya çıkar. Garantiyi filan boşver bence. Servise gitsen yağa 20lira, bujiye 10lira bir de 35lira bakım parası alıyorlar(Ona da zam gelmediyse tabii). Hiç yoksa sana 70-80 liraya patlıyor. İlk başlarda ben de senin gibi servise gidiyordum, şimdi hiç gitmiyorum. (Bu arada motorum 10355 km de) Rutin bakımını yap, yağını her 1000km de değiştir motora hiç birşey olmaz. 9-10.000 civarı da supapları kontrol ettirmek için gidersin, orijinal zincirin ömrü 7-8000 civarıdır(Ben 7000 de değiştirdim) Bir de motoru orta sehpaya kaldırıp, arka tekerleği yerden kes. Tekeri sımsıkı tutarak sağa sola zorlayıp boşluk var mı diye bak. Ben motor daha 6000 deyken arka teker bilyalarının ikisini de dağıttım.(Malum İstanbul'un yolları aşırı bozuk!!) Eğer bilya dağıtırsan da bilya numaralarının bir tanesi
Biraz uzun oldu ama... Benim tecrübelerim bunlar. Az da olsa yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
Sağlıcakla