S.a. arkadaşlar,
Ben motoru 08.08.2014 tarihinde aldım. İlk vitesli motorum olmasına rağmen alışmak için iyi bir motor. Şuan 2500 Km'de. Görüntü süper hız yok. İstediğim tarz bir motordu ama zaman geçtikçe problem çıkarıyor. Diğer motorlar çıkarıyor mu bilmiyorum ama bunda çok probleme rastladım. Ayrıca parçaları da çok pahalı. Bu arada ben geçenlerde 130 km hıza ulaştım. Zamanla kendini açıyor motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Motorun yakıtı çok iyi. 1 depo benzinle 250-300 km'ye kadar yol yaptım. Ortalama hızı ise 110-130 arası.
herkese selamlar
phantom'un sifiri var mi?
sifiri yoksa max.10bin km.de 2.el kirmizi renkte temiz bir phantom bakiyorum.
satan veya satan birini taniyan iletisime gecerse memnun olurum.
selamlarimla
S.a. arkadaşlar,
Ben motoru 08.08.2014 tarihinde aldım. İlk vitesli motorum olmasına rağmen alışmak için iyi bir motor. Şuan 2500 Km'de. Görüntü süper hız yok. İstediğim tarz bir motordu ama zaman geçtikçe problem çıkarıyor. Diğer motorlar çıkarıyor mu bilmiyorum ama bunda çok probleme rastladım. Ayrıca parçaları da çok pahalı. Bu arada ben geçenlerde 130 km hıza ulaştım. Zamanla kendini açıyor motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Motorun yakıtı çok iyi. 1 depo benzinle 250-300 km'ye kadar yol yaptım. Ortalama hızı ise 110-130 arası.
Motor çok yakışıklıymış gerçekten,,,
Bu motorun 2015 modeli yok, Kanuni getirmiyor heralde artık,
Alsak parça sıkıntısı çıkmaz mı bikaç sene sonra,,,
Yasa gereği distribütör minimum 10 yıl yedek parça temin etmek zorunda. yanılmıyorsam en son 2014 modeli vardı kısacası 2024 yılına kadar parça var.
bu motoru kardeşime almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti fakat phantom kullananlarla konuştuğumda max hız 110 dediler bunun doğruluğu nedir ?
arkadaslar bende kanuni phantom var sormak istediğiniz sorular varsa cvp layabilirim
Phantom ve gt 170 almayın aldırtmayın cok sıkıntılı motorlar gt 170im var göçek gibi titriyor her yerinden ses geliyor phantom arkasda var oda aynı