Dostum aklıma takılan tek soru servis şekili malzeme kalitesi değilde bunun yakıtı nasıl yakıtı hele onu deyiverin bi bana ne kadar yakıyor bu canavar 100 km de 
Dostum aklıma takılan tek soru servis şekili malzeme kalitesi değilde bunun yakıtı nasıl yakıtı hele onu deyiverin bi bana ne kadar yakıyor bu canavar 100 km de![]()
windy de önde kaç dişli var?
15 diş var
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
8500 de aldık motoru 105 geçmezmi 180 cc ya arka koltuk mahvetti dizlerini çok kırıyosun yoruldum bacak ağrısı başladı 3 satlik yol oldu 10 saat tavsiyene uyucaz nerdeyse ağrıdan ağlıcaktık kardeş
Merhaba arkadaşlar şu 250 cc olayını biraz acar mısınız? yavastan motorda oynama zamanı geliyor sanki![]()
millet cc yükseltiyor 200 yapan var 250 yapan var iyi güzelde şöyle bir durumda var ruhsata nasıl işleteceksin onu. hadi işletmedin diyelim muayenesi gelince biraz zor geçer o motor muayeneden. bana sorarsan yok motoru 250 cc yapayım zart yapayım zurt yapayım diyene kadar ona harcayacağın parayı koy kenara üstüne az daha ekle motorunu sat git 250 cc bir makina al.
motorun bji kablosunu ve bujisini değiştirdik ngk,hava filtresi temizlendi,vites geçişleri düzeltildi şimdi daha iyi bide artçı için oturma düzenini yola koyarsak aramız düzelcek pantomla
Birde sizde hissettinizmi üzerinde gelen lastik kullandıkca daha bi güzelleşiyor sanki .
Bunu yazdıktan sonra lastiklere fazlamı güvendim bilemiyorum bu gün sabah biri viraj da ikikere kaydırdım . Siz yinede güvenmeyin o lastiğe .
forum olu.. bişey yazın beyler dişli değiştirenler..? 2. bi soru daha kişin 10 40 yağ mı kulanıyosunuz 15 50 mi ?
millet cc yükseltiyor 200 yapan var 250 yapan var iyi güzelde şöyle bir durumda var ruhsata nasıl işleteceksin onu. hadi işletmedin diyelim muayenesi gelince biraz zor geçer o motor muayeneden. bana sorarsan yok motoru 250 cc yapayım zart yapayım zurt yapayım diyene kadar ona harcayacağın parayı koy kenara üstüne az daha ekle motorunu sat git 250 cc bir makina al.
Merhaba arkadaşlar kimseler girmiyor galiba buraya artık. Bende phantom a angel eye yapmaya karar verdim. Farın içinde bir demir parçası çıkmış. Onu takarken angel eye yapmayı düşünüyorum. Bir kaç güne yapabilirsem yapıp resimlerini atacağım.
fotoğrafları bekliyoruz.