Kanuni Leopard Digital Gösterge

Kanuni Leopard kullanıpta digital göstergede sorun yaşayan varmı ? . yada her hangi birinizin Motoruda digital göstergeli olabilir bir sorun yaşıyormusunuz digital gösterge ile ?. Kanuni leopard almıştım 2hafta önce digital göstergesi km sayacı ve hız göstergesi çalışmıyor .garantiden parça bekliyorum servisi digital analog değişecek dedi garantiye soktular . Nedir bu digital göstergeler hep arızalanırmı ? yoksa banamı denk geldi bilgisi olan varmı ( benzin göstergesi , boş vites , sinyal vesayre , devir göstergesi çalışıyor )

elektronik işi biraz şansada kalabiliyor soğuk lehim hatası olabilir direnç yanmış olabilir okuyucuda problem olabilir diyot larda sorun olabilir

elektronik işi biraz şansada kalabiliyor soğuk lehim hatası olabilir direnç yanmış olabilir okuyucuda problem olabilir diyot larda sorun olabilir

Pazartesi günü servise gidicem tekrardan yeni analog gelmişmi bakalım Garanti kağıdını vermiştim inş erken gelir ürün

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

Varmı başka Digital göstergesi olup Km / Hız sayacı çalışmayan arkadaşlar ?

Çok arızalanacak bir şey değil, şanssızlık olmuş. İçine su girmiş olmasın ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar