Kanuni Hakkında düşündükleriniz

dostum eğer düşünyorsan sana tavsiyem olacak bilen bilmeyene sorma kulanan kişilere sor. bende de şu anda kanuni windys 125 var titreşim neredeyse sıfır 2 kişi çok rahat 110 km sürat ile aralıksız 80 - 90 km hiç yormadan kasmadan gidebiliyorsun. karar senin at sahibine göre kişner kardeşim motordan ne istediğin çok önemli 200 lük makine ile redline da 100 km git haftasına öksürmeye başlasın yani diyeceğim o ki sen onu üzme o da seni üzmesin. ben izmirdeki kanuni servislerinden memnunum daha 2 kere gittim o da rutin servisleri bana hiçbir aksilik çıkarmadı maşallah nazar değmesin ve parçaları da o kadar pahalı değil misal ybr nin ön çamurluğu 35$ kanuni windys in 15 tl işçilik dahil :)) vargit gerisini sen düşün.

caracal ile 95.000 km yapan arkadasim hala hicbir problem yasamadi. motosiklet kullanmayi kanuni ile ogreniyorsan, motoru hor kullanman ve dolayisiyla cabuk eskitip de sonra "bu motor kotu" demen cok dogal. hic bilmeyen bir adamin eline ver bakalim harley davidson. du$sun kalksin, vursu carpsin. yagini degi$tirmeyi unutsun, lastiklere fazla hava bassin. 1 sene sonra ona da kotu diyecek..

kanuni seyhan 250cc

Merhaba arkadaslar
ben kanuni seyhan 250cc kullanicisiyim. makina oldukca rakat ( ama cok uzun boyluysan olmayabiliyor) yakiti mukemmel. su devirde ortalama 0.13 tl yakiyo. yanliz bir sikintim var. Yedek parca biraz pahali. Bana acil On teker janti gerekiyo.Cikma olabilir hic sorun degil. bu sitede bulabilirmiyim ?????? cvp verirseniz cok sevinirim.

Ben Caracal 200 kullanıyorum ve bugüne kadar ufak tefek sorunlar dışında hiç problem yaşamadım ve çokta memnunum...

bence en sağlam enduro 200 serviste bu güne kadar bir tane bile yapmışını görmedim.ayrıca servisteki arkadaşımda en sağlam ve sorun çıkarmayan model olduğunu ama ikinci elde çok olmadığı için bulamadığını söylüyor.kendisi de düşünüyor bir tane almayı.

bende tiger 250s kulanıyorum hıc bir sıkındı yasamadım 2008 4ayında aldım birdek benzin koyub gıdıyorum alana davsıye ederim

valla hataları var deyolla... kapitülasyonlar, harcamalar falan ama iyi adamdı vesselam. en uzun süre tahtta kalan adamdır sonuçta..

neyse sulandırmayayım. ben verdiğim her kuruşun karşılığını alıyorum. galiba bu tür markalarda scooter olayı biraz daha avantajlı. öyle bozulacak pek bir aksamı yok. elektirik aksamı su koyveriyor bazen. sanayide arkadaşlarım var 5 dakkada hallediyoruz.

bende tiger s 250 kulanıcısıyım ben sıfır aldım su an 2500kmrede gidmedıgım yayla kalmadı sürüşü rahat görünüşü harıka brcası dedıgınız kadar bahalı degıl be kardesim benim servisim cok iyi hic bir sıkındım olmadı tiger olarak bu ikinci ben memnunum valla gim nederse desin alana davsıye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar