motorla ilgili sorunları kime sorabilirim
bugüne kadar hiç bir motor bayiliğim olmadı. tek bir bayiliğim var bilgisayar bayiliği.
herşeyin olması gerektiği gibi olmasını isteyen bir kişiyim. eğer üretici olduğunu söyleyen kişiler tornavida teknolojisi kullanıyorlarsa kusura bakmasınlar onlardan bu teknoloji yerine demonte kit halinde motor alıp kendimiz birleştirelim olsun bitsin.
eğer üretici firmalar üretken değillerse o zaman üretken olmanın yolunu bulsunlar.
paramı boşu boşuna onlar istiyor diye çin malı motorların fotokopisi gibi modellerine200 usd daha pahalı verip motor almamı beklemesinler.
tekrardan söylüyorum. yerli özgün bir model üretmediğimiz sürece teknoloji üretmemiz mümkün olmayacak ve üretmeden tüketen bir toplum olacağız. bu günü değil geleceğin aydınlanmasını istiyorum.
bu güne kadar gümrük duvarlarının arkasına saklanan üreticilerin yeni strateji ve teknoloji üretmeleri mümkün olmamıştır. saklanmayı bırakıp pazara girmemiz lazım. daha ne söylemem gerekiyor senin ve senin gibi düşünenlerin anlaması için bunu hala anlamış değilim.
KANUNİ ya da DİĞER YERLİ ÜRETİCİLER ARTIK BİR ARAYA GELİP ORTAK BİR ŞEYLER YAPSINLAR PARALARIMIZ DIŞARI AKIP GİDİYOR!!!
TuğrulÖzbek;584247' Alıntı:o zaman yerli üretim değil yerli montaj olarak ifade etmeleri lazım.
yerli üretim için 3 katı fiyat olacağı safsatasına inanmıyorum.
çinden ithal ettikleri motor kadar üretmiş olsalar yine bu fiyatlardan satışı olurdu.