içinizde "motorcu" varsa bir yardım etsin
benzin şamandıram arızalandı. uşaktayım ve buradaki yedek parçacılarda yok. servise gittim 6 kere (abartısız) "tamam getirticez sipariş verdik " dedi getirtmedi.
sahtekar. neyse efendim. izmire yolum düştü, çankayadaki kanuni yedek parçacıya gittim, sordum, var dediler 30tl dediler. ama tiger'in şamandırasıymış, uyar mı dedim, emin olmayarak "tabi" uyar dedi.
sahtekar. buralarda servis varsa sorayım dedim, bilmiyorum dedi. servisi bilmeyen, kanuni yedek parçacı.
sahtekar internette o civardakileri aradım tek tek, belki serviste vardır ordan alırım diye.
+alo, kanuni servisi mi?
-abi bi baksana (arkadan birini çağırıyor)
-evet buyrun.
+durum böyle böyle...
-abi bilmiyorum ben, buralarda pek o modelden yok yani
+peki teşekkürler.
başka servis:
+alo, kanuni servisi mi?
-evet buyrun (bayan)
+yedek parçayla ilgili bir sorunum varda
-ustayı çağırayım...
-buyrun
+durum böyle böyle, tiger ile caracal şamandırası uygun mu?
-valla bilmiyorumki
+kim bilir
-abi sen onu motorculara falan sor (burda kahkahayla karışık küfür ediyorum içimden)
+bende motorcuya sormak için sizi aradım zaten
-ben çırağım abi bilmiyorum, usta yok, sen yarım saat sonra ara.
sahtekar (telefonla daha önceleride aradığım servislerde %80 bu cevabı verir. arkadan galiba, "yok de yok de" diyor. ali ağaoğlu paşam)
ve tam 5 tane servisi aradım hepside bilmiyorum dedi. gülsem mi ağlasam mı. ama ben güldüm :farao:
en son menemen servisini aradım. (6. servis)
+alo, kanuni servisi mi?
-he
+böyle böyle
-uymaz
+saol abi.
vee koca izmirde bir parçayı alamadan döndüm. bu parçayı bulabilecek olan, alabileceğim bir yer bilen (online), tiger modeliyle uyumlu mu değil mi
kesin bilen biri varsa yardım etsin, motor aylardır yatıyor