sevgili mterayes26,
Motorunu satmış olmana üzüldüm. Senin gibi bir Caracalciyi nerede bulacağız
Bu arada geçen hafta arka lastiğimi değiştirdim IRC marka TUBELESS ile (85 TL). İç lastik iptal olduğu için 2 TLye bir sibop alıyorsunuz. Tıkır tıkır işliyor gerisi. Yol tutuşunun çok daha iyi olacağı kesin orjinal lastiklere göre.
Son viteste 6-70 bin devirde 100-110 anca gidiyor. Ölecek gibi bağırıyor bu esnada. Benim egsozlarım delinmiş sesi yükselsin diye. Bundan dolayı çekişte hafif düşme olur dediler. Ama 120 den fazla gideceğini de sanmıyorum ben. Zaten gerek de yok bu motorda.
Kış ayında cikleyi çektiğimde motorda sol tafafta ciklenin tuttuğu dilin tam çekilmediğini farkettim. Orayı elimle itince ilk marşta basmaya başladı motorum. Hiç sorun çıkarmadı.
Önümüzdeki hafta için Şanlıurfa'dan Ağrı - Erzurum - Malayta - Adıyaman şeklinde bir tur yapmayı planlıyordum aylardır. Seçim karışıklığı nedeni ile rotayı batıya çevirebilirm
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------
Hocam, saplamaların olduğu yerden işaretleyin, birer delik açın. ince vida kullanarak çamurluğun içerisinden pul ve somun ile sabitleyin. İşe yarayacaktır. Yeni stop lambanızın eskisinden küçük olmaması gerekiyor tabi bu durumda. yoksa eski saplama delikleri görünebilir.