Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde bir sorum var.....
Motorum geldi 1000km'ye yani bakım zamanı ama ben motoru kapalı garaja çektim yaza kadar çıkartmayı düşünmüyorum.
Şimdi 1000 bakımını yaptırıp mı motoru yatırmak mantıklı olur yoksa yaza doğrumu 1000 bakımını yaptırmak lazım??

Bide zincileri temizleyip-yağlama zamanımda geldi bunuda şimdimi yapmak sağlıklı olur yoksa boyle kalsın yazamı yapsam?

Fikirleriniz nelerdir?? Olmadı bir servise danışcam...

sizi eray daha iyi aydınlatır ama :) bende birkaç kalem bir şeyler yazayım..şimdi abi motosikletiniz yatacaksa zaten bakıma gerek yok..yani(yağ değişim gibi,v.b)(yeni sezona kadar) ne tür bakıma ihtiyacınız var derseniz eğer..benzin deposunu fulleyin,aküyü sökün,lastiklerin altına ufak takozlar koyun,yağlanacak yerlerini yağlayın,bunun gibi...

Son düzenleme:
Aküyü sökmedim onu yapalım. Depo full geçenlerde bunu konuşmuştuk ordan bildiğimden :D
Lastiklere takoz koymadım arada gidip çalıştırmayı ve turlamayı dusunuyodum aslında kış boyunca haftada 1 veya 2..
yağlancak yerleri yağlayın demişsin zinciri yağlayalım yani :D

Arkadaşlar Benin Motorum 12 Ay Yatacak Bu Kadar Korkmayın Bir şey Olmaz Yaa Mağaza Da Satılana Kadar Bir Motor Kaç Yıl Bekliyor . Depoyu Doldur . Aküyü Sök Tmm Dır . Arada Birde Ayak Marşı Ile çalıştır Tamamdır . Yani 3 Günde Bir Mesela Hafta Dada Olur Yeni Alacak Arkadaş Canım Kardeşim Ben 15 . 000 Deyım Için Rahat Olsun 4 Büyüklerde Ki Kaliteyi Bekleme Yanlız . Sakin Kullan . Bırakın Fren ötsün Kornaya Gerek Kalmıyor . Bu Arada Kornayı çiftliyorum :d

mterayes26
15000 mi yaptın? helal sana. peki sorun varmı yoksa sadece yukseltmek içinmi değiştirmeyi düşünüyosun?

Huysuz, ferotr ve diğer arkadaşlar. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Selamlar...

novariks ben şimdi 150 km yapıp geleceğim mesela adamım . benim motor 15.000 de satılık ama tok satıcıyım . bu km de olup benim kadar çekişi iyi olan caracal yoktur. eger sakin ve yavaş kullanırsan 100.000 km bile binersın yoksa hurdalıklarla anlasmaya gidersin

beyler boyle guzel bir motor satilir mi ya. gurur duyuyorum:

DSC02163.jpg

bu makinenin gidonu uzatılmalı ve arka sisibar yükseltilmeli diye düşünüyorum.. şık birşeyler çıkabilir ortaya..

bu makinenin gidonu uzatılmalı ve arka sisibar yükseltilmeli diye düşünüyorum.. şık birşeyler çıkabilir ortaya..

tek dusunen sen degılsın ;) ben 1 yıldır dusunuyorum imkan yok alet hedevat su , bu hele sisy barı kafaya koydum . asker sonrası bu motor harley davidsonun amcasının oglu olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı

hocam gidon'a neyse'de arka sisibar'ı uzattığın zaman çok gıcık durur bence :silent: (benim şahsi düşüncem)ama caracal bir cruiser modifiyesine çok uygun bir makina :cat: üzerinde dikkatli çalışılırsa (fazla abartılmadan)harley davidson halt yer yanında ..:wiinkk:

hocam gidon'a neyse'de arka sisibar'ı uzattığın zaman çok gıcık durur bence :silent: (benim şahsi düşüncem)ama caracal bir cruiser modifiyesine çok uygun bir makina :cat: üzerinde dikkatli çalışılırsa (fazla abartılmadan)harley davidson halt yer yanında ..:wiinkk:

sen biliyorsun bu sporu

ben çok arada kaldım bu japonlarda aslında aynısını çin alırken yaşamıştım iyiki başlangıç olarak kanuni caracal aldım diyorum, sorunsuz bana kullanmayı oretti, gezdiriyor ve kullanımında zevk veriyor.
Sizden fikirlerini örenmek isterim, öncelikle aradığım motor nedir?
1_Cruiser olcak :bounce:
2_Hız gereksiz sadece gerektiğinde hızlanma guzel olmalı (sanırım bu torkla alakalı) yani ben 100ü hayatta geçmeyecek bir yapıdayım ister uzun-ister kısa yol farketmez sadece gerektiğinde kaçmak için çabuk hızlanmalı.
3_Fiyat.8000ytl geçmemeli.
4_ürün gerçekten kaliteli olmalı (son motorum olacak hertürlü airbrush, oynama yapılacak)

Sonuç:Sıfır Hyosung gv250
ikinci el suzuki intruder 250
inici el dragstar 650

şimdi suzuki tam benlik bir motor özellikle ağarlık bakımından agar olmaması buyuk avantaj 250cc V motor işimi görecek eminim. fakat fiyatı yuksek bir alet.

Dragstar tam istediğim makina fakat tek korkum ağarlığı 250kg civarında şehir içi için çok agır bir makina.ama aldığımda omurluk bir makina.

Son olarak Gv250 bu alet hakkında olumsuz çok yazı bir okadarda olum okudum. Fiyatı uygun+agırlığı uygun+istediğim HP ve Torka sahip.

Biraz komik bir yazı oldu çunku 2tane 250cc diğeri 650CC tabiki 650cc japon 1 adım önde.ama ağarlık olayı kafamı çok yoruyo.

sizin fikerlerinizide alabilirmiyim?

Huysuz, düşündüğün kabahat..

Tabiiki DS650..

EFSANE varken, diğerlerine bakılmazki abicim!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben çok arada kaldım bu japonlarda aslında aynısını çin alırken yaşamıştım iyiki başlangıç olarak kanuni caracal aldım diyorum, sorunsuz bana kullanmayı oretti, gezdiriyor ve kullanımında zevk veriyor.
Sizden fikirlerini örenmek isterim, öncelikle aradığım motor nedir?
1_Cruiser olcak :bounce:
2_Hız gereksiz sadece gerektiğinde hızlanma guzel olmalı (sanırım bu torkla alakalı) yani ben 100ü hayatta geçmeyecek bir yapıdayım ister uzun-ister kısa yol farketmez sadece gerektiğinde kaçmak için çabuk hızlanmalı.
3_Fiyat.8000ytl geçmemeli.
4_ürün gerçekten kaliteli olmalı (son motorum olacak hertürlü airbrush, oynama yapılacak)

Sonuç:Sıfır Hyosung gv250
ikinci el suzuki intruder 250
inici el dragstar 650

şimdi suzuki tam benlik bir motor özellikle ağarlık bakımından agar olmaması buyuk avantaj 250cc V motor işimi görecek eminim. fakat fiyatı yuksek bir alet.

Dragstar tam istediğim makina fakat tek korkum ağarlığı 250kg civarında şehir içi için çok agır bir makina.ama aldığımda omurluk bir makina.

Son olarak Gv250 bu alet hakkında olumsuz çok yazı bir okadarda olum okudum. Fiyatı uygun+agırlığı uygun+istediğim HP ve Torka sahip.

Biraz komik bir yazı oldu çunku 2tane 250cc diğeri 650CC tabiki 650cc japon 1 adım önde.ama ağarlık olayı kafamı çok yoruyo.

sizin fikerlerinizide alabilirmiyim?

ağırlığı sadece motosikleti yan ayaklıktan aldığınız'da hissedersiniz..hareket edince kuş gibi hafif oluyor inanın bana :cat:(yan rüzgarlardan etkilenmemesi için ağırlık çok önemli) dragstar 650 kullandım bir kere gerçektende mükemmel ötesi bir makina...dengesiyle,motoruyla,torkuyla kısacası herşeyiyle..ağırlık fazla gözünüzü korkutmasın.acemilik kalmadı artık caracalla baya bir cruiser deneyimimiz oldu. ayrıca caracal'da dolu depoyla neredeyse 165 kg'oluyor...

Venoxa bakmıştım ama tip olarak pek beyenmedim ayrıca fiyat olarak yuksek
suzuki ile aynı fiyatta ki o kadar verceksem suzuki :D
ferotr'' anladığım kadarıyla dengeli bir makina diyosun.
ben caracallada sehir içinde zaten araya falan girmiyorum, koca aracı nasıl aralardan götürüm hem daha havalı oluyo araba gibi beklemek falan :D
sokak aralarında problem yaşadınmı? düşük hızlarda yani dönüşlerde falan.
sırf kafamda o var yoksa tabiki ds650...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar