Merhabalar ben bu motoru yeni keşfettim almayı düşünüyorum... Bana belirteceğim konularda yardımcı olurmusunuz acaba?
1= motor 2.el ve 15 binde ilk sahibiymiş faturası duruo... temiz gorunumlu alırken nelere dıkat etmelıyım? ben schoter kulanıcısıyımda...
2= arka dişliyi kucultmus sanırım daha hızlı ve atikmiş motor... benim amacım uzun yol birasda uzun yol derken durmadan 70-80 km yol yapmak bu motor buna idealmidir? uzun yolda 100ü görüyormu 2 kişi binicem titreme yaparmı?
3=Klışe sorunları varmı yani fabrikasyon hataları? baş ağrıtmaz dımı egzos sesi çok seslimi?trafikte ve uzun yolda nasıl
kısacası arkadaşlar kulanıcılar 15 binde bu motor 1500 tlye alınırmı neleri vardır bu motorun nelere dıkat edım alırken:cherry: şimdiden teşekkürler:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------
yokmu yardım edenn:cherry:
yıkayınca tüm motorlar temiz görünür:wiinkk: önemli olan iç güzelliğidir, ustaya göster, usta incelesin ona göre karar verirsin
motordan çok anlamam ama dişliyi küçültünde, doğrudur daha atik olur çekişi artar ama hızı artmaz hatta azalır(yanılıyor olabilirim, yanlış bilgilendirme yapmak istemem)
100 ü görür biraz kasarsan 120 görür ama sürekli 120 de gidemezsin, ama 90-95 km hızla uzun süre gidebilirsin, bu hızla gidersen devir 7000'e yaklaşır.
uzun yol motoru değil zevk motorudur. titreşimi fazladır, insanı yorar daha bugün 172 km yol yaptım :wiinkk: ama yorar adamı:queen:
aslında çok hoş bi egzoz sesi yok(ekzoz filitresini çıkarmayı düşünüyom bende:queen: )
elhamdülillah daha benim başımı ağrıtmadı, inşallah ağrıtmazda:wiinkk: motor 5500'e yaklaştı.
ihtiyacın olan doğru motoru bulman dileğimle..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:56 ----------
20.000 km diyorum fazla söze gerek yok
Nazik kullanırsanız bir sorun çıkmaz kolay kolay .
:silent::silent::silent: oldu mu yani bu cevaplar?